Somalija Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2021 pik pik odbiorę małego z przedszkola zwykłe sprawy pik pik nie gotuj zamówiłem pizzę zwykłe rzeczy odpisuję światełkiem 7
Koziorowska Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2021 @Somalija Jak ładnie. :) Bardzo dużo treści w paru słowach. Brawo. :) 1
Somalija Opublikowano 28 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2021 @Michał_78 @Michał_78 Dziękuję Michale...
GrumpyElf Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2021 @Somalija Michał napisał dokładnie co zabieram z wiersza ze sobą. Oddałaś to kilkoma wersami, bardzo wymownie. 1
huzarc Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2021 @Somalija tym wszystkim jest nasza rzeczywistość, warto jednak językiem poezji opisywać ją na własny osobisty sposób, to nadaje jej dopiero unikatowy sens. Pozdrawiam:)
Arsis Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2021 @Somalijawidziałem rzeczy, o których wam, ludziom, się nie śniło...
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2021 Pozdrawiam.
Somalija Opublikowano 30 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2021 (edytowane) @Sylwester_Lasota Dziękuję bardzo za pozdrowienia Sylwestrze, zawsze miło przyjąć je od kogoś wyjątkowego. Również przesyłam Tobie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z rzeczywistością, to ja mam największy problem . Dawidzie, to ja może później zapytam . Edytowane 30 Października 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Gość Radosław Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2021 Piękny wiersz. Wzruszyłem się.
Somalija Opublikowano 30 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2021 @Radosław @RadosławRadosław dla Ciebie piosenka odemnie, za Twoje wsparcie i obecności po moimi wierszami, wystaw buzię, może dosięgnę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...
Gość Radosław Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2021 @Somalija Są filmy, po których ludzie wychodzą z kina w milczeniu. W poruszeniu serca, słowa dyskretnie czekają na swoją kolej. Może też kiedyś tego doświadczyłaś. Taki właśnie jest Twój wiersz. Życzę Prostych dróg, jęsli tego potrzebujesz.
Somalija Opublikowano 30 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak zwykle tajemniczy, dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 31 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @Arsis Co słychać? Ostatnio jesteś bardzo tajemniczy...
Arsis Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @Somalija tajemnica to moje drugie imię...
Somalija Opublikowano 31 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @Arsis Wiem, gdy do Ciebie napisałam półtora roku temu, Twoje milczenie wszystko mi opowiedziało, że nie zadajesz się z byle kim Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Bardzo lubię nocne niebo, cieszę się, że już jest zmiana czasu, i że teraz przez zimę będzie bliżej oczu. Bardzo mnie relaksuje i zawsze pociesza. Mówi do mnie ,,nie martw się"... muzyka bardzo piękna .
Somalija Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 @Arsis Dziękuję serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rekomendowane odpowiedzi