Ten utwór został doceniony przez użytkowników. M_arianne Opublikowano 14 Października 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) Idą jesiennie zamyśleni ta pani i ten pan w zieleni rudości brązie i pozłocie kapią kropelki na pantofle na parasolki kapelusze opadające miękkim pluszem Mgła ich osnuwa dalej dalej pozapalały się latarnie wchłonęły ich kolejne cienie Może powrócą znów jesiennie Edytowane 24 Lutego 2023 przez Marianna_ (wyświetl historię edycji) 10
Koziorowska Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @_Marianna_ Cudowny wiersz. Przeczytałam z przyjemnością, zapamiętam na dłużej. Pozdrawiam. :) 1
[email protected] Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @_Marianna_ "Jesień nie będzie się z tobą patyczkować... jak się nawiniesz, to najzwyczajniej dostaniesz z liścia." - Szati 01. Miłego wieczoru.
GrumpyElf Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @_Marianna_ Delikatnie i w ciepłym tonie, pluszowo i ładnie. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 Witam - piękna ta twoja jesień - Pozr. jesiennie.
M_arianne Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 @Waldemar_Talar_Talar Dzięki. Wzajemnie.
Leszczym Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2021 @_Marianna_ Ależ ładny i jesienno ciepły wiersz:) Brawa - dziś mi tego było trzeba, oprócz pochmurnego nieba :)
Nata_Kruk Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2021 Marianno, myślę podobnie, jak w pierwszym komentarzu. (tak piszę, bo nie lubię o kimś po nazwisku). Ciepła i przyjemna treść, na moją obecną chwilę, to jak plaster miodu. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi