stanislawa zak Opublikowano 14 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 boso po skrzypiących deszczółkach lakierem zagłaskanego na śmierć l parkietu pod prąd naturze nadał on twardość i trwałość - stoi -milczy -nie oddycha nie pachnie żywicą jest gładki śliski zmysłowy doskonały mój w całości na moment stąpnięcia
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 troszku wycięłem : boso skrzypiąc zagłaskanym na śmierć parkietem pod prąd naturze nadał twardość i trwałość -stoi -milczy -nie pachnie żywicą gładki śliski zmysłowy doskonały mój w całości na moment stąpnięcia ******* mam nadzieję, że się przydałem pozdro/szalikowiec
stanislawa zak Opublikowano 14 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 JJ, jeśli lubisz, no to niech stoi i skrzypi, zgadzam się w całości. Izuniu, jak zawsze masz rację!buziulki.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Początek niezły... dalej to trochę mi nie pasuje rym naturze / strukturze... no i zakończenie świetne... pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
stanislawa zak Opublikowano 16 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 JJ - racja! amputacja!AN dzięki za uświadomienie
Rekomendowane odpowiedzi