jakub.m Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2021 Kocham twój oddech gdy jesteś obok bliżej niż na odległość chłodnej dłoni Kocham tonąć gdzieś w głębinie twojego ciepła dotknąć twojej skroni Kocham szybować z tobą w oddali choć wtedy nie widzę czy jesteś bliżej czy trochę dalej 4
tetu Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2021 Jakubie.m, coś mi się widzi, że dużo pracy przed Tobą, ale byłam, czytałam, nie zniechęcam, wręcz zachęcam do czytania rożnych gatunków literackich, a tutaj na forum do czytania nas i dzielenia się własnym zdaniem, to też rozwija warsztat. Pozdrawiam.
A-typowa-b Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2021 Praca zazwyczaj popłaca :). Mnie wiersz się podobał, nie widzę w nim wad, ale nie jestem specjalistą. Pozdrawiam serdecznie.
jakub.m Opublikowano 28 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2021 @tetu Już ze dzieścia latek by tej pracy było. Jak Bóg da, to jeszcze dzieścia może pociągnę. Miło, że wpadłaś, pozdrawiam @A-typowa-b Czy popłaca, to nie wiem, różnie bywa. Cieszę się, że się podoba.
Rekomendowane odpowiedzi