Ten utwór został doceniony przez użytkowników. [email protected] Opublikowano 21 Września 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 (edytowane) Zabawka zabarwiona zachłannym zepsuciem, ziąb zdrewniałej zadumy, zagląda znajomo. Zaślepiona zaborczo, zmęczeniem zdradzona, zapłakała znienacka - z zapiekla zanuci. Zwolnij, zaciśnij zęby, zechciej zwinąć zorzę, zygzakiem zawstydzenia, zmysłem zauroczysz. Zachętą zapłoniona... zredukuj zaloty, zjedz ziarno zakochania, zasiew zżęty zbiorę. Zetrzyj zwiędłe zuchwalstwo, zamorduj zwątpienie, zwiotczały zwój zgryzoty - zaciskiem związani. Zatroskana zapędem, zacny zydel zajmij, zaś... zapiecek, zacisze, zanim znów zawiedziesz. Złodzieju zakłamania, zawiadowco złości, zakaz?... Zatem zawrócisz, zgliszcza zostawiłeś. Zalęknione zgorzknienie - zadość złudnych zmyłek, zadymiony znicz - zazdrość, złoczyńcy zakopci. Znowuż zmrok zapanuje, ziemia zesztywnieje, zdrowy został zaprawdę... zakałą, zakalcem. Zabłąkane zmartwienie, zakwasem zasiarczę, zapomniałeś zapłaty - zbytek... zamień zerem. ............................................................................... "Splecione ręce:) splecione nogi:):) co zrobić z zapętleniem gdy rozchodzą się drogi:(" - Latest Posts - Szczepionka. Edytowane 10 Marca 2022 przez [email protected] (wyświetl historię edycji) 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-typowa-b Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 "Z" jak "Zorro" :). Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 21 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 @Atypowa Pani A szpady nie dali, maskę darowali. Miłego dnia AP. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 @[email protected] zabójczo zacny zapisek... zastanowieniem zdumiewa, zmartwia zazdrośnicę... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 21 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 (edytowane) @Somalija Aga puentę zasoliła, a mój sukces... że choć była. Miłego dnia od samego rana. Edytowane 21 Września 2021 przez [email protected] (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 @[email protected] sukcesem jest wiersz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 21 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 @Somalija Skoro tak uważasz, nic tu po mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corival Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 @[email protected] Jejku, Grzegorzu, podziwiam wielkie Z i do tego z sensem. Pozdrawiam :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 21 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 @corival Cori cała sztuka leży właśnie w sensie, bo wykazów słownikowych nie cierpię. Dziękuje za miłe słowa, wszystkiego dobrego na progu jesieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 22 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 @Michał_78 Michale wiesz doskonale że cytowanie rządzi się swoimi prawami, ale pomysł intrygujący - co by na to... Szczepionka? Dziękuje za miłe słowa i serdecznie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek Płatak Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Zzacny tautogram Grzegorzu :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 22 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 @Czarek Płatak No i mamy neologizm, co za Czarkiem w piętkę chodził. Trzymaj się Czarku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesław J.K. Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @[email protected] rZecZywiście, beZ ZygZaków prZejęZycZyć się nie można, takie tautogramy tZeba oprawiać w ramy Pozdrawiam Grzegorzu! :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renata Banasiak Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Grzegorzu! Gorze mi! Bo osiągnąłeś gorsząco górny poziom, który jako polonista gorąco podziwiam :D, bo oprócz (z)grabnej zabawy słowem zagrałeś jeszcze niezgranymi (świeżymi) metaforami!!! GRATKI:D - jak mawia moja córka! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 23 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 @Renata Banasiak Moja sytuacja Renato jest o tyle gorsza, że nie jestem polonistą i wszystkie Twoje uwagi muszę przyjąć na wiarę. Za to w Technikum miałem wspaniałą polonistkę i zacząłem u Niej od pały... niestety, bo nie zgłaszałem się na lekcji. Uwielbiałem tylko pisać wypracowania z którymi biegała do pokoju nauczycielskiego i wszystkim czytała. Miłego wieczoru. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renata Banasiak Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 No! :D wierzę!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 23 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 @Renata Banasiak Wiara za wiarę oby na stałe. Kłaniam się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszki_i_róże Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Kłaniam się nisko, aż po samo "Z". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan_komułzykant Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 @[email protected] zew zatem ze złogów zło zorał z zaciśniętych zębów zakapiora zimnokrwiste zadęcie zdewaluuje ZBiR Przyjemnych snów Grzegorz. Pozdrawiam :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 10 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 @Anna Przybył Jutro zacznę od "A", tylko Anno... czas! Miłego dnia Anno. @jan_komułzykant Zdewaluował... łeb w piasek schował, ale cynicznie zabija, smutny dla nich finał. Wszystkiego dobrego Janku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi