Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 (edytowane) wiem ile za mną ale nie wiem ile przed mną dlatego szeroko otwieram noce oraz dni żyję mocno jak tylko się da podglądam sny bo wiem że umieją ziścić kolejne uśmiechy i łzy wiem ile za mną ale przed tylko przyszłe wie więc muszę czekać cierpliwy być nie bać się burz przecież po nich może być więcej udanych chwil Edytowane 10 Września 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 7
Marek.zak1 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 Bardzo mi się podoba, a najbardziej szeroko otwierane noce i dni. Pozdrowienia
Ewula Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 @Waldemar_Talar_Talar Piękny wiersz o przemijaniu chwil, mi się także podobają te " otwarte noce i dni". Wnoszą tyle światła. Pozdrawiam Waldemarze Ewa
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twoje podobanie Marku - dzięki za to - Pozdr. Witam - miło że czytasz za co dziękuje - Spokojnej nocy życzę. @Anastazja Sokołowska - @jakub.m - dziekuje wan serdecznie -
[email protected] Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2021 @Waldemar_Talar_Talar Jakby co służę sennikiem egipsko-chaldejskim, masz sen dawaj znać - dzieło bądź co bądź samego faraona Chafrena który zlecił opracowanie sennika uczonym z Egiptu, Asyrii, Chaldei i Persji. Za efekt oczywiście nie ponoszę odpowiedzialności - gdzie ludzie, tam błędy. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dokładnie tak - dzięki za czytanie - Pozdr. słonecznie. W2itam - raczej zostanę przy swoich snach bo są bezpieczne - Pozdr.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2021 @huzarc - dziękuje -
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2021 @annabelle - dziekuje serdecznie -
Rekomendowane odpowiedzi