Barbara_Pięta Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 rozsypałeś na moim brzuchu cekiny wiecznego niepokoju wibrująca myśl wie kiedy dotrzeć w ostatnim momencie spodziewany rezultat cieszy lek podany we właściwych proporcjach kropla drży uwięziona między rzęsami spływ policzkowy start (tak powstał Natalkowo-Jacusiowo-Basiowy mix :-)))
Barbara_Pięta Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Przeprowadzka z warsztatu :-). Miałam w planie poprzestawiać mebelki, ale nic mi sensownego do główki nie wpadło. A zatem jest jak było ;-). Ciekawam, co na to Jury? Pozdrawiam.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 pierwszej zwrotki jakoś nie mogę sobie odtworzyć w JayPlayerze ;), potem sobie jeszcze wrócę i przetrawię ponownie, druga i trzecia są bardzo ciekawe, szczególnie: 'zamierzony skutek ciszy' i 'wibrująca myśl wie kiedy dotrzeć najczęściej w ostatnim momencie', fajna jest końcówka - 'spływ policzkowy' :) ... jestem na tak oczywiście pozdro wiosenno-jayjayowe
natalia Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 witaj Basiu, no całe szczęście, że są te leki, co? :) ciekawie ujęte... zostawiam swoje trzy grosze: rozsypałeś na moim brzuchu kolorowe cekiny / może tęczowe, błyszczące? odwiedzam komnatę wiecznego niepokoju / trochę to nadużywane.... może wiecznie niepokojącą? lekko tylko zmienia sens :) nie wiem jeszcze, ale trochę mi dysharmonizują się te cztery wersy połączone w zwrotkę, bo najpierw masz rozsypywane cekiny (nawet jesli nie fizycznie:)) to potem odwiedzasz jakąś komnatę, nic z siebie nie wynika, a może ma wynikać? te cekiny tam Cię przenoszą? wtedy czegoś mi brakuje.... ale może jest dobrze. wibrująca myśl wie kiedy dotrzeć najczęściej w ostatnim momencie / czy to najczęściej jest dla Ciebie ważne? bo jeśli nie bardzo, to ja bym je ciachnęła zamierzony skutek cieszy lek podany we właściwych proporcjach/ tak jak podoba mi się drugi wers tak niepodoba pierwszy :) nie wiem dlaczego, jest pozbawiony polotu, który tu przecież tak ladnie utrzymujesz w większej części wiersza, proponowałabym poszperać w słowach, ale może tylko mi to gorzej brzmi kropla drży uwięziona pomiędzy rzęsami /sugeruję między spływ policzkowy start / czemu tak oddalony, meta mogłaby dalej być, ale start? moim zdaniem niepotrzebnie zatem moja koktajlowa mieszanka z Twojego leku Basiu wyglądałaby następująco:rozsypałeś na moim brzuchu tęczowe cekiny po odwiedzeniu komnaty wiecznie niepokojącej wibrująca myśl wie kiedy dotrzeć w ostatnim momencie przewidziane rezultaty cieszą lek podany we właściwych proporcjach kropla drży uwięziona między rzęsami spływ policzkowy start ..................................... oczywiście to tylko moje krzywopatrzenie :) trzymaj się ciepło.
Jacek_P. Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Cześć! Mnie też komnata nie leżała, W ogóle bym ją wyrzucił. Zamierzony skutek brzmi sucho, moim zdaniem jednak, powinien być w liczbie pojedynczej. I tak powstała nowa mix-turka z Oryginału i Natali-mixu, z dodatkiem szczypty Jacusizmu ;) Pozdrawiam serdecznie. Ja. rozsypałeś na moim brzuchu cekiny wiecznego niepokoju wibrująca myśl wie kiedy dotrzeć w ostatnim momencie spodziewany rezultat cieszy lek podany we właściwych proporcjach kropla drży uwięziona między rzęsami spływ policzkowy start
Jego Alter Ego Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 końcówka na 5, a cekiny na brzuchu piękne,komnata też mnie kąsi,ogólnie plusiki pozdrawiam ciepło/martyna
stanislawa zak Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 wiesz Basiu, wiersz dodałam do moich ulub. pięknie to robisz, ale czytając , czytając wydaje mi się ,ze propzycja Piotra jest pasjonująca, pozdrawiam goraco.
Barbara_Pięta Opublikowano 14 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Dzięki Wam kochani ze wszystkie komentarze i wskazówki. Tak oto powstał Natalkowo-Jacusiowo_Basiowy mix. Mebelki zostały poprzestawiane. Pozdrawiam cieplutko :-)
stanislawa zak Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Basieńko! miks jest przecudny.
Barbara_Pięta Opublikowano 14 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 to się cieszę Stasiu i całuski ślę wiosenne :-)
Rekomendowane odpowiedzi