Iwa-Iwa Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Przebaczenie Przebaczyłam samej sobie Że nie jestem idealna Wiem Panie Boże i i Ty to wiesz Ile grzechów w życiu popełniłam Lecz zawsze wracałam do Ciebie Zawsze się z nich podnosiłam Dziękuję że przy mnie zawsze Trwasz Tyś jak skała co w piosence Śpiewa ptak Tyś jak wzgórze Mam nadzieję że po śmierci Będzie dane mi być u Ciebie Na górze W niebie Że mnie nie zostawisz Dziękuję Ci Boże że jeszcze Że jeszcze mnie trawisz Uciekać od Ciebie już nie będę Bo po co Kiedy dobrze mi jest z Tobą Od dzisiaj kroczę tą drogą Iwa 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Witaj - i tak trzymaj Iwonko - Pozdr. uśmiechem.
Nikodem Adamski Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2021 @Kot A mnie właśnie obraz Boga, który nie może strawić człowieka, najbardziej w tym wierszu poruszył. @Kot Znosić to jakby po schodach. :) xD
Iwa-Iwa Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 @Kot tak miało być że trawisz bo znosić to np kaprysy nie o to mi chodziło tak miało być :) dziękuję za konkretny komentarz :) @Nikodem Adamski Dziękuję :) za obronę mojego wiersza hehhe :) @Waldemar_Talar_Talar pozdrawiam serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi