JAPA Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2021 (edytowane) Nagłe zauroczenie Wyszedłem na chwilę przed dom.Przystanąłem...Noc ciemna, atramentowa Cisza zauważalna nierealnie Po gorącym dniu chłód powietrza zdziwionyUmyka Coś zmysłom na końcu języka nierozpoznany smak Czy to już koniec lata? Ptaki umilkły czasem żołądź uderza o dachBoże jaka ta Cisza wymownaSłyszę swoje sercepierwszy raz od dawna myśli słyszę normalnie stłumionechoć ciemno widzę prawie cząstki elementarne Nie wiem czemu łza spadła bezgłośnie Nie wiedziałem że można płakać tak poprostu z zachwytu .. Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez JAPA (wyświetl historię edycji) 2
Nikodem Adamski Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Podoba mi się. Prosty, ale ma w sobie coś urzekającego. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przystanąłem. ;)
Nefretete Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2021 (edytowane) @JAPA Łapię twój wiersz!! Pozdrowionka Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez Nefretete (wyświetl historię edycji)
ais Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po prostu trzeba naprawić
Rekomendowane odpowiedzi