Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 nie winą horyzontu że czasem ciemny jest i tesknoty że budzi lęk i łzy nie winą śmierci to że zimną jest ani mgły i tęczy że delikatne jak sen nie winne kochanie że lubi czułe słówka i kłamstwa które boi się prawd nie winą życia jest że czasem trudne że otwiera wiele dziwnych drzwi nie winą tego wiersza że tu dziś obecny tylko moja wina przyznaje się 8
[email protected] Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Za Twoją winę i zimną ciemność, podsumowałeś miłością cenną. Trzymaj się zdrowo Waldku i na spacer proszę.
joanna53 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 życie jest jakie jest i takim musimy je przyjąć, pozdrawiam i życzę miłej niedzieli:)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 @[email protected] - byłem na spacerze fajnie było - dzięki za czytanie - Pozdr.wieczorowo. @joanna53 - dzięki za czytanie i komentarz - Spokojnej nocy życzę. @Sylwester_Lasota - @ais - @Nikodem Adamski @joanna53 - wszystkim dziękuje -
Gość Radosław Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Początek mnie ujął, końcówka "rozwaliła" ;) Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - i tak Radosławie bywa - dzieki że zajrzałeś - Pozdr. @Sylwester_Lasota - dziekuje -
corival Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar W ramach nadrabiania zaległości zajrzałam i tutaj... bardzo ciekawie :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie ta ciekawości - Pozdr.serdecznie -
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2021 @Kot - dzięki -
Rekomendowane odpowiedzi