Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) gdy ci coś chodzi po głowie ale do końca nie wiesz co to wtedy zaśpiewaj sobie ten pasożytniczy song: nużeńce nużeńce nużeńce jak nic dopadną cię wszędzie i będą radośnie cię chrupać choćbyś się pozbyć ich uparł pozbyć się trudno kolonii gdy się tylko osiedli to zaraz się szybko zapłodni i zacznie cię zjadać bo: nużeńce nużeńce nużeńce masz je na głowie na ręce do oka ci włażą do ucha bo uwielbiają cię chrupać choć ich nie kochasz na pewno bez znaczenia to dla nich jest kiedyś cię w końcu dopadną i będą ochoczo cię żreć nużeńce nużeńce nużeńce choćbyś się pozbył ich chętnie to małe ohydne potworki szczerzą do ciebie wciąż mordki Edytowane 21 Sierpnia 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 10
corival Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 @Sylwester_Lasota Zgrabna laurka, wystawiona małym pasożytom. Spodobał mi się ten piosenkowy utwór. Pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się :) Dzięki :) Również :)
Marek.zak1 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Jest tam, czyli na zewnątrz i w środku ich wiele. Byłem na spotkaniu marketingowym i wykryto u mnie takich wiele miejsc z nimi, a następnie zaproponowano aparat do ich likwidacji za jakieś 5 tysięcy. Jako zawodowy negocjator zaproponowałem 200 złotych. Nie zgodzili się i rozstaliśmy się bez dealu:). Tekst fajny. Pozdrawiam 2
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wyobrażasz sobie nawet, jak mnie rozbawiłeś :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Dzięki :) Również pozdrawiam :) 1
iwonaroma Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Czegóż to w nas nie ma... ;)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 dziś chodzi mi coś po głowie nawet nie wiem co to jest czy to mól co je mą odzież komar pszczoła albo giez nużeńce nużeńce nużeńce usiadły mi w duszy na ręce i zżarły koncepty z wigorem a jednak coś piszę nie w porę postanowiłem nie pisać wcale choć przez jeden rok umysł oczyści mi cisza zerknąłem na org i co nużeńce nużeńce nużeńce rozplotły na chwilę mi ręce pomysł sam przyszedł z wigorem przepraszam za wierszyk nie w porę Pozdrawiam 1
ais Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 @Sylwester_Lasota Może ktoś to zaśpiewa za rok w Sopocie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Jacek_Suchowicz, no i wszystko jasne! A ja już zastanawiałem się gdzie jesteś(?). Nawet się trochę martwiłem :). Wracaj do pisania, a nie jakieś tam głupie postanowienia :) Sorry że prozą się tak cieszę :) Dzięki za ślad. Również pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @iwonaroma no nie? rajskie ogrody smocze jaskinie na wszystko sposób fijołki kaczeńce zranione ego kamyczek (z) drogi ba(k)terie losu no i do tego jeszcze nużeńce :) 2
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @ais Ha Ha Ha. Lepszy niż Bananowy song? Wątpię, ale i tak dzięki :) Pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) no i wyszedł nowy wiersz :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Gość Franek K Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Coś by tam można w tekście jeszcze pomajstrować, ale pomysł świetny Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Franek K, jak masz jakieś sugestie, to dawaj. Z góry dzięki :)
dach Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 @Sylwester_Lasota bardzo dobre. Znakomite wyczucie dystansu. Pozdr. @Sylwester_Lasota
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Wzajemnie :)
Czarek Płatak Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Hahahaha Ubawiłem się
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję, że w takim dobrym sensie ;) Dzięki za obecność. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi