Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Rafał Kamiński Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) nieraz chciałem zostać drzewem uwolnić się od nadziei zboczyć z marzeń alei uciec przed serca śpiewem zostać w ziemię wkuty oglądać świat dookoła jak nad pocałunkiem jemioła zerwać myśli i zmian kolące druty lecz jakie byłoby moje życie świadomość, że nic się nie zmienia wracajcie moje nieszczęsne marzenia niezbyt wiele w świecie tracę wciąż się obciążając jednak w życiu czegoś pragnąc Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez Rafał Kamiński (wyświetl historię edycji) 8
[email protected] Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2021 @Rafał Kamiński Dwa wyrazy niezrymowane - tracę, życie, czyżby prognoza wysupłana należycie? Pozdrawiam Rafale.
corival Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 @Rafał Kamiński Wegetacja pozostaje tylko wegetacją. Wydaje mi się lepsze, ze nie zakopałeś nadzi i marzeń gdzieś, pod korzeniami. Pozdrawiam :)
Rafał Kamiński Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2021 @corival @Gosława @Dag @[email protected] Dziękuję za przeczytanie. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi