dach Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) Wiersz napisany na bladoróżowej, piaszczystej plaży, Elafonisi Odnośnie przeciągania gumki przy użyciu agrafki podczas tego pięknego dnia na bladoróżowej, piaszczystej plaży, Elafonisi. Przed rozpoczęciem wszelkich działań mam dwie dość poważne watpliwosci, otóż: pierwsza nieznacznie różni się od drugiej. Będąc w jakiej konkretnie pozycji w stosunku do ruchu planet rozpocząć efektywne przeciąganie gumki? - gołym tyłkiem czy twarzą do słońca. Sam nie wiem, co najlepsze. Przecież istnieje coś takiego, jak cel w zyciu. Lepsza praca, zdobycie Mount Everest, wygranie wojny badź napisanie kilku dobrych wierszy. Bez względu na przyjętą strategię i taktykę całe spektrum okoliczności; zabici i ranni, poświęcenie, oddane serce. Na samym końcu z czeluści tych wszystkich ambitnych planów niewątpliwie i tak wyłoni się ten ciężko wypracowany efekt końcowy. W pełni sprawne - gotowe nie spaść z tyłka, spodenki kąpielowe. Elafonisi, sierpień, 2016. Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez dach (wyświetl historię edycji) 6
dach Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 @Gosława my się rozumiemy bez słów. Dziękuję i pozdr.
heks Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) ...ale tak często mam i ja masę przemyslen przy z pozoru blahych czynnościach...gumka datująca dupe i świat calkiem przy okazji Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez heks (wyświetl historię edycji) 1
dach Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 @heks Wszyscy to mamy. MIło, że Ciebie czytam. Tyle mamy sobie do powiedzenia, dlaczego więc oszukiwać. Poezja ma w piździe grafomanów. Piździelców, co chrzanią, aż głowa boli. Wszyscy mamy swoje problemy j swój świat. Więc dlaczego jeszcze tutaj oszukiwać?! Kogo oszukiwać? Jak pisać, to prawda. Kocomłoty i farmazony, to niech sobie z Tokarczuk i Miłoszem razem w jednej mogile wpisują. Pozdr. Pisz swoje. 1
corival Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 @dach Widzę, ze zacząłeś plażowanie od d... strony. I to w tak uroczym miejscu ;) Rozważania zacne, doprawdy. Pozdrawiam :) 1
dach Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 @corival to było, Perełko, zacz temu. Dziś sięgnąłem po zapasy, bo w głowie pustka. Głowa pusta, jak kapusta. No, jakoś tak. Podstawą jest pozdrowienie. Dziękuję.
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Z przyjemnością :) Pozdrawiam. 1
dach Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 @Sylwester_Lasota @Sylwester_Lasota @Sylwester_Lasota @Sylwester_Lasota mnie, tym bardziej miło. Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Masz literówkę: strategię. Poza tym rozważania pierwsza klasa :) 1
dach Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2021 @iwonaroma ależ Ty masz oko! Dziękuję i pozdrawiam. @Dag kiedyś raz byłem na nudystów. Najwiekszym sukcesem tej operacji był fakt, że nie stanął. W sumie to z perspektywy czasu - nie sadzę, że to był mój sukces. ;) dziekuję i pozdrawiam 1
Annie Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Aż sprawdziłam w Google Maps gdzie to jest. Ale zazdroszczę, jeszcze tyle miejsc do zobaczenia a czasu i możliwości coraz mniej. Wiersz skojarzył mi się z piosenką …” a tymczasem leżę pod gruszą, na dowolnie wybranym boku”
dach Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2021 @Annie tak, coś w tym skojarzeniu jest słusznego. Ja, w swoim życiu widziałem setki, jak nie tysiące egzotycznych i ciekawych miejsc. To i tak kropla w morzu. Pozdrawiam o dziękuję.
dach Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 @Dag tylko nie zakochaj się, bo w gruncie rzeczy jestem romantyczną bestią. ;)
dach Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 @Dag no, koniec tych amorów. Mam teraz 18 godzin dla siebie i idę zaraz się porządnie nawalić. Pozdrawiam i buziolek.
Rekomendowane odpowiedzi