deli s Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 zamkniętymi oczami patrzysz w swoje dno ostatnie -spojrzeniem pierwszopłytkim twojej twarzy nie produkują już dawno -zniekształconej pomyłkami leniwej prostoty wszystko w tobie wyciera wahanie a ciąg dalszy narzuca harmonogram błędnych blizn z perspektywy boskiego oka upadasz krokami czynionymi w odwrotnym kierunku biegu -jak zwykle opluwając swoje (nie)możliwości pozostała ci jednak nabyta umiejętność praktycznej wiary o nazwie"koparkowe ręce " w celu grzebania niepowodzeń własnego mechanicznego sumienia ta przydatna umiejętność zawsze można uszlachetnić sens człowieka zawieszony na krawędzi czasu
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Strasznie się dłuży, dla mnie kolejne wersy nic nie wnoszą. Bardzo jest nieczytelny zapis, przekombinowane. Myślę, że powinieneś to trochę przerobić, wpleść jakieś zaciekawienie. pozdr./Jay
vacker_flickan Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 ja to samo, co Alter masz coś do powiedzenia, może trochę to zsyntetyzuj:) pozdrawiam
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 hm jestem za tym, żeby wersy były dłuższe... ogólnie to jestem na tak, chociaż bez rewelacji. Pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Michał Ziemiak Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Powiem tak: - jeżeli synteza to wersy jednowyrazowe jak najbardziej; - jeżeli treść zostaje niezmieniona to jak wskazuje A.N. dłuuuuuuuuuuuższe wersy; Bo inaczej ciekawe przesłanie gubi się pomiędzy piramidami słów ;-) POZDRAWIAM!
deli s Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 ...jestem .dzięki wszystkim za przeczty. i za całą resztę. jest nieco poprawiony graficznie i merytorycznie, nie wiem czy słusznie . może sięgniecie raz jeszcze do tego tekstu, a ta wersyfikacja to raczej nie była do końca moja...hm. będę czekał raz jeszcze.pozdro.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 z obecnego stanu wykroiłbym trzecią strofę bo jakoś tak mi nie pasuje z resztą; teraz po zmianach jest dobrze + pozdro
deli s Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 hm..wykroiłem i wstawiłem nowo-starą ,ale chyba nie przeszkadza?.a jak widzi ci sie wersyfikacja.dzięki za powrót i pozdrow.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 podoba się po prostu nic nie zgrzyta czyta się dobrze * * a mógłbyś skomentować mój wiersz 'Czarno -biały lizak'?
deli s Opublikowano 16 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 komentarze.czasami czekam na nie .juz dałem .może troche pachnie infantylizmem.no ale.pozdrow. i dzięki
Rekomendowane odpowiedzi