iwonaroma Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2021 gloryfikujemy poezję skrywając w niej swój cień i mając nadzieję że rozbłyśnie światło pragniemy ciepła które ona może dać lecz nie zawsze zechce sącząc tylko białe zimne 7
Antoine W Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2021 @iwonaroma ...oby dobre - muscat ;-)
w kropki bordo Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2021 @iwonaroma "przyznajmy się"?...*ale kto , bo ja nie....,nie lepiej pisać w licznie pojedyńczej? Pozdrawiam :) 1
ama dablam Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2021 @iwonaroma z dojrzałych, gorących winogron czerpać niejasne wątki na następne wiersze. Ciekawy, treściwy wiersz.
iwonaroma Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) ależ skojarzenie :) Dzięki :) Prawda, lepiej wypowiadać się za siebie, ale taką przemożną empatię poczułam... A co do tego, że Ty nie, to po prostu nie wierzę. Poetycki komentarz :) Dzięki 1
iwonaroma Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2021 @GrumpyElf :) dziękuję
GrumpyElf Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2021 @iwonaroma Iwonko, bardzo ładnie podsumowałaś. Również jestem zdania, że chcemy z reguły coś od niej dostać. Pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dzięki raz jeszcze i również pozdrawiam. @hopeless @Leszczym Dzięki za serca :)
Czarek Płatak Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Ja się nie podpisuję, ale widzę, czytam to czesto. Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Tak, świat poznajemy na sobie lub przez obserwację. Dzięki i również zdrówka. @huzarc :) Dzięki 1
iwonaroma Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2021 @Michał_78 :) Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi