Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Leszczym Dobrze się schronić w niej.Ta cisza w TOBIE jest a może TOBĄ.. JUŻ NIE WIEM...za oknem pada deszcz.OKŁADKA..co wzrok odsuwa od treści ..tak Stop.Zakładka....załóż szpilki..czerwoną sukienkę i nic to że passę......... @Bożena De-Tre Podoba mi się TWÓJ  wiersz i bynajmniej mój ''wpis'' wyżej nie jest propozycją dla CIEBIE....raczej podpowiedzią dla tych co jeszcze nie zauważyli jak cisza wiele treści niesie......dobrego. @Leszczym Bo jaka to ma być Pani....piękna mądra czy dobre...a może tylko zjawa złudzenie............
    • @violetta jakie duchy jakie demony....jest tylko wyobrażnia i żal POKOLEŃ......tAKIE TAM SZPILKI CZERWONE.........pozdrowienia wakacyjne...od ..resztę dopowiedz.
    • próbujemy układać życie nie tyłko swoje  jak klocki lego   a ono ono czyta sens z gwiazd  chodzi swoimi drogami   może kiedyś kiedyś tam  zobaczymy co nas minęło   8.2025 andrew
    • @beta_b Jest, dla mnie, zgodnie ze wschodnim, albo innym aforyzmem, to umiarkowane angażowanie się w sprawy na które nie mamy żadnego wpływu. W tym duchu zaraz pójdę pozbierać szkło, po rozbitych butelkach na ścieżce rowerowej obok. Pozdrówki. 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ładnie Jacku odpisałeś, ale nie znam tych rejonów, gdzid spokój staje się cierpieniem. Dla mnie spokoj to uosobienie szczęścia :D bo zawsze się coś dzieje. ;)  @Marek.zak1 "święty spokój" jest znany, obiegowy, ale dwuznaczny  (ktoś oddaje pole, nie walczy itp.) A mi chodzi o odbiór wprost, że jest święty...  Ściskam Panów i Alę, bb
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...