Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2021 w nocy i w dzień ten w nocy taki nie mój ten w dzień za bardzo swój łatwiej odrzucić obce niż swoje więc na noc spuszczam po prostu zasłonę a dzienny sen analizuję analizuję analizuję analizuję aż się na dobre obudzę 10
Gość Radosław Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Wiersz jak najbarsizej w Twoim klimacie. Jak najbardziej refleksyjnie i intymnie. Wiersz z pytaniem - kiedy śnimy ? Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Tak właśnie Dzięki Bardzo dziękuję :) No tak, rozpoznanie realności wcale nie jest takie oczywiste. Również pozdrawiam @Lidia Maria Concertina @Ewa Witek @Anna_Sendor @Leszczym Dziękuję pięknie
GrumpyElf Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2021 @iwonaroma Za dużo myślenia nad tym co zrobić pozbawia nas czynienia - tak dla siebie to czytam. Można kawał życia spędzać na planach i wyobrażeniach, a potem pobudka "z ręką w nocniku". Balans między działaniem a myśleniem to prawdziwa żonglerka, ale zdaje się improwizacja tutaj popłaca. Dużo przestrzeni na refleksje między tymi wersami znalazłam. Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, rzeczywiście. Myśleć trzeba (przynajmniej czasami ;)) ale nadmiar myślenia w stosunku do działania jest niekorzystny. Tu niestety winna jest również edukacja i sądy typu "myślenie ma przyszłość". Ale co z teraźniejszością :) Dzięki i zdrówka również @Silver @Natuskaa :)) Dzięki 1
iwonaroma Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, to miłe dla mnie skojarzenie :) bardzo lubię tę piosenkę, jak też samą Edytę. No cóż, czasem sny lepsze niż rzeczywistość. Dzięki i również pozdrawiam :) @huzarc :) dzięki
iwonaroma Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 @Sylwester_Lasota :) dziękuję
iwonaroma Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 @Gosława dzięki Renatko :)
Czarek Płatak Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Ja to się chyba nigdy do końca dobrze nie obudzę. Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Obudzisz się obudzisz. Jestem tego pewna na 100%. Dzięki :)
Rekomendowane odpowiedzi