WarszawiAnka Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2021 (edytowane) Zamiast wino pić, mędrzec z Pekinu bardzo długo przyglądał się winu. Pytał syn: "Czemu, tato?" Mędrzec odrzekł mu na to: "Piękny bukiet ma wino, mój synu. " Edytowane 31 Lipca 2021 przez WarszawiAnka korekta (wyświetl historię edycji) 3
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2021 @WarszawiAnka heheheheh to o tym, że Chińczycy zniszczyli rynek winny? trochę o tym wiem ;)
WarszawiAnka Opublikowano 31 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja natomiast nic o tym nie wiem. Podtekst jest więc zupełnie przypadkowy. :) Dziękuję i pozdrawiam @iwonaroma : Dziękuję za Twój głos. :) Cieszę się. :) Edytowane 31 Lipca 2021 przez WarszawiAnka spacje (wyświetl historię edycji)
W_ita_M. Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2021 (edytowane) @WarszawiAnka Skrzyknęły się panie gminne - uzgodniły - drożdże winne, bo na to pracują, wina... wyklarują, i zaszkodzić nie p o w i n n e. Edytowane 31 Lipca 2021 przez Mari_anna_ (wyświetl historię edycji) 1
WarszawiAnka Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2021 @Mari_anna_ : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewna pani z rady gminnej nadużyła mocy płynnej; nadmiar był to wina - oto jest przyczyna. Teraz szuka pracy innej.
WarszawiAnka Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2021 @Leszczym : Dziękuję za Twój głos. :)
Leszczym Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2021 @WarszawiAnka ależ proszę, to są sensowne limeryki;)) 1
WarszawiAnka Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi. :) Dążę do równowagi między sensem i nonsensem. Pozdrawiam
Leszczym Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2021 @WarszawiAnka uśmiechnąłem się, dziękuję:)) A jest jeszcze coś takiego jak równowaga między tymi wartościami? 1
WarszawiAnka Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się. :) A równowagę i wartości wciąż można odnaleźć w poezji... Pozdrawiam 1
WarszawiAnka Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 @Leszczym : Dziękuję. :)
Rekomendowane odpowiedzi