Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 14 Lipca 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) i tak stoję w kolejce do ramion co rusz wycieram twarz nisko ten sufit zza gorbu przenika nie umiem oddychać a do mnie tak daleko nic nie mówię by nie ranić zaprogramowani niszczą zaprogramowana cierpię złamany paznokiec otwarta pętla Edytowane 14 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 8
Arsis Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 @Somalija dobry wieczór... ech... i złamany paznokieć... i cierpisz... potrzeba ci dużo powietrza... moje ściany oddychają, poszerzając co chwila siatkę pęknięć...
Somalija Opublikowano 14 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) @Arsis cześć mogę przyjechać zrobimy remont i posprzątamy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , wybierzesz tylko kolory ścian . Edytowane 14 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 @Somalija zaatakują cię płachty pajęczyn... ćmy... i nietoperze...
Somalija Opublikowano 14 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 @Arsis To podjedziesz do budowlanego i kupisz techniczny odkurzacz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , pojdziesz pierwszy ja wejdę za Tobą
Arsis Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 @Somalija będę się przedzierał przez zakurzone płótna pajęczyn... pająki zrobią się nerwowe i rozpierzchną się w nieładzie, takie ciemno szare z prążkami na odnóżach, jakieś kątniki czy jak im tam... czarnych wdów chyba tu nie ma, ale nie daję gwarancji, atraksów czy inaczej ptaszników australijskich, tudzież wałęsaków brazylijskich chyba też nie... ale zdawało mi się ,że przemknął mi niepostrzeżenie ptasznik goliat... taki włochaty, chyba po wylince...
Somalija Opublikowano 14 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 @Arsis możesz mnie straszyć, ja jestem biologiem więc tylko będę podskakiwać z radości Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) @Somalija a jak cię zaatakuje wałęsak, hę? Edytowane 14 Lipca 2021 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 14 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 @Arsis hmm, ale się bronisz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , gdybym posprzątała stracił byś pewnie inspirację .
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 Witam - podoba mi się - Pozdr.
Somalija Opublikowano 14 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 @Somalija już wiem, nie lubisz pająków...
Somalija Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) @Arsis ja niczego się nie boję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , chyba że końca środków na karcie . Dobrego dnia . Ja się dzisiaj trochę uczę a popołudniu mam dentystę, pozdrawiam serdecznie . Edytowane 15 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 @Somalija jak tam dentysta? jak tam nauka? niczego się nie boi, no proszę...
Somalija Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 @Arsis nauka średnio się udała, bo nie mogę się skupić, Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. teraz przysiadłam. Dentysta, to rozbój finansowy w biały dzień
Arsis Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 @Somalija ja też byłem dzisiaj u lekarza internisty, prywatnie... wywaliłem za wizytę, że mnie szlag trafił... @Somalija skupić się nie możesz, oj to źle...
Somalija Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) @Arsis nie denerwuj się, to wszystko co się z nami źle dzieje, to z nerwów. Oddychaj spokojnie, nie myśl o tym, nie stresuj ciała, bo to częsta przyczyna chorób i złego samopoczucia Edytowane 15 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 @Arsis @Arsis Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 @Somalija nie ma za co... @Somalija a propos, czarnobyla... wsłuchaj się w głosy czasu...
Rekomendowane odpowiedzi