w kropki bordo Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 (edytowane) wczoraj byłam dzisiaj też jestem nikim niki obok parzy kawę rudziki pałaszują w śmietniku wczoraj byłam piękna dzisiaj też jestem niki zapala papierosa rudziki w śmietniku jedzą dzieci śmieci wczoraj nie było dzisiaj rudziki znalazły szklaną kulę wypluwają kości 21070 Edytowane 9 Lipca 2021 przez w kropki bordo (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @w kropki bordo ,,dzieci śmieci" już było u Ciebie. Pilnuj się, bo niektórzy mają fotograficzną pamięć. Reszta też podobna do niczego, tego Twojego. Pozdrawiam, nie odpisuj, bo niestety nie wiesz co i tylko się pogrążasz.
w kropki bordo Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2021 @iwonaroma dziękuję, zrobione:)
w kropki bordo Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 @Somalija "Pilnuj się..." jeżeli wydaje ci się, że możesz komuś pisać, co ma robić....to masz rację Somalijo....wydaje ci się :)))))) @Gosława Dziękuję:) @Pi_ Dziękuję :)))) @Dag nie wiem jak ile kropek, może żadnej.... dziękuję bardzo:)))
Rekomendowane odpowiedzi