ais Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 (edytowane) Bo mnie ewentualnie: Piła, bo Tłuszcz... ____ Piła (woj.wielkopolskie) Tłuszcz (woj.mazowieckie) xd Edytowane 7 Lipca 2021 przez ais (wyświetl historię edycji) 7
Echo Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 (edytowane) Przemysl Edytowane 26 Czerwca 2021 przez Echo (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 Iwonicz Zdrój :) Roma - Rzym ! :) 1
ais Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przemyśl (woj. podkarpackie) swoje życie :))) Fajne, nie pomyślałam o tym mieście. Dziękuję! Iwonicz Zdrój (woj. podkarpackie) i Rzym (województwo kujawsko-pomorskie), czy Rzym we Włoszech Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwszego nie znam, a drugie urocze, jednak wolę to na eF :))) Dziękuję! @Gathas Dziękuję! 1
Gathas Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 @ais Najlepiej mnie opisuje miejscowość Koło województwie Wielkopolski. 1
ais Opublikowano 27 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sprawdziałam i jest Chamsk! Ale fajnie :] Gosława, jeśli pochodzisz z tej miejscowości, to w 100% masz rację, bo jesteś przyjazna osobą Dziękuję za podzielenie się nazwą :))) Bo historia Kołem się toczy? :))) Dziękuję! @Lidia Maria Concertina Dziękuję! 2
ais Opublikowano 27 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O jaka ładna nazwa :))) Spotkać górę w lesie, to jak znaleźć kwiat paproci, chyba... Dziękuję!
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 heheheh - co za pomysł, aby w ten sposób określić pewną myśl ;) a może bardziej pozytywnie "Piła, bo Neapol" ;) pozdro od kundla - nie mam stałej miejscowosci aby mnie określiła 1
Gość Franek K Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 Swornegacie. Kiedyś były niesforne, ale się uspokoiły ;)
violetta Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 mnie same egzotyczne miasta :) 1
ais Opublikowano 27 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To tylko żart Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale naprawdę można spotkać fajne miejscowości i sie nimi pobawić. Dzisiaj też coś wstawię. Dziękuję! Pozdrawiam. O, faktycznie istnieje taka miejscowość! Hahahha, fantastycznie napisałeś :))) Dziękuję! Pozdrawiam. Egzotyczne, czyli nie Suwałki hahaha To może... Antananarywa Dziękuję! Pozdrawiam.
ais Opublikowano 27 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hahahahahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
ais Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Od kiedy? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @ais chyba od zawsze :) był taki moment, ale już nie pamiętam:)
ais Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za długo się znamy, wirtualnie tylko, ale zbyt długo, żeby coś z tego wyszło. Bądź mi siostrą zakonną Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @aismogę być Twoją przyjaciółką :) ja do zakonu nie należę:)
ais Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślałam, że nią jesteś od dawna Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi