OloBolo Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2021 nie było czasu kochać kogoś dzisiaj inaczej rzecz się ma czasu mam pod dostatkiem tralalali tralala-la pamiętam smutek przeogromny głębszy niż Rów Mariański chciałem kogoś zastrzelić za karę chciałem się zabić do szczęścia tak mało brakuje nie musi wygrana być w totka wystarczy telefon od ciebie nadzieja że jutro cię spotkam pójdziemy do parku za ręce trzymając się jak zakochani wszyscy nam będą zazdrościć wytykać nawet palcami 6
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) @OloBolo - podoba mi sie dziś u ciebie - ostatnia na piątkę. Pozdr. Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2021 @OloBolo Olek, Ty jesteś mistrzem w podnoszeniu rangi małym radościom ;D
iwonaroma Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2021 Ależ tchnie optymizmem :) (pomimo doświadczeń Rowu Mariańskiego ;)) 1
Rekomendowane odpowiedzi