Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewa Witek Opublikowano 6 Czerwca 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 Chciałabym być chwilą która trwa wiecznie i wiecznością która trwa chwilę... słowem rozkoszy szeptanym przez kochanków i milczeniem ich rozstania... kroplą deszczu przytuloną do brzasku dnia i mgłą otulającą ścieżki niepamięci... chciałabym być sobą... 11
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 @Ewa Witek - pięknie dziś piszesz - jestem zachwycony - Pozdr. usmiechem.
[email protected] Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 @Ewa Witek Ewo, to już wiem kim jesteś, kim byś chciała być jeszcze? Pozdrawiam Ewciu, miłej niedzieli.
Nata_Kruk Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... nie znam Ciebie, Ewo, nawet różka karty nie odkrywasz, bo nic innym nie piszesz, ale intuicja szepce mi do ucha, że jesteś sobą.. i chyba zawsze taka byłaś. Za wiersz zostawiam plusik. Pozdrawiam. Edytowane 6 Czerwca 2021 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 Delikatnie i szczerze. Życzenia najlepszego :)
Ewa Witek Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2021 @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję. @[email protected] Dziękuję i również pozdrawiam. @Nata_Kruk Przepraszam, że bardzo rzadko komentuję twórczość innych ale ja tak naprawdę nie znam się na poezji. Piszecie wszyscy tak pięknie, że czasami jestem onieśmielona Waszą twórczością. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za czytanie. @iwonaroma Dziękuję za życzliwość.
Ewa Witek Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2021 @Dag Dziękuję. Dopiero uczę się pisać. Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi