Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Łukasz Jasiński 3 309
Właśnie! Do cholery jasnej! Dwunożne ssaki agresywne nigdy tego nie zrozumieją!
Łukasz Jasiński
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Stracony · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Moja poezja jest osobista, wynika z przeżyć. Jak żyć w zgodzie ze sobą, kiedy nie możesz być sobą? Takie stanęło przede mną pytanie. Przez lata próbowałem się dopasować, pogodzić i jedno i drugie. Jednak bez powodzenia. Zrozumiałem, że "tęsknota" jest jakimś konstruktywnym stanem, wartościowym. Może jest zawieszeniem, ale daje natchnienie. "Wyjść przed horyzont", wychodzę w ten sposób :) Dziękuję za odwiedziny, szczególnie cieszę się, że spotykam znane mi wcześniej osoby. -
Przez Nata_Kruk · Opublikowano
@Berenika97... to prawda, takim oczkiem mrugnęłam...;) @wierszyki..... tu mu lepiej, wg mnie.... bo nieco z humorkiem. Miło, że spodobał się.Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jacku... dziękuję za śliczne strofki... :) dnia każdego ja także nadzieją się żywię ale z weną jak wiemy same utrapienia niby jest a jej nie ma lub zerka zza szafy niechaj myszka czeka aż - stworzę poŁematy ... ; ) Dziękuję za zostawione słowa, pozdrawiam Was. -
Przez Marek.zak1 · Opublikowano
@Jacek_Suchowicz Dzięki, a i tak bywa:). Pozdrawiam @Gosława Dzięki:). Pozdrawiam @Berenika97 W Dekameronie opisany niejeden taki przypadek:). dzięki za wpis. Pozdrawiam -
Przez Nata_Kruk · Opublikowano
@beta_b.. Beato, jak ja "kocham" to słowo.. rymowanka.... sorry... A czy jesteś gotowa.?. wg mnie tak, tylko nie poczułaś jeszcze tego.... otwórz się na impuls... Dobrej aury Ci życzę.
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne