Lady_Supay Opublikowano 5 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 odchodzi wynik mojego gniewu w cieniu zwolennik milczenia krzyczy światłem za Tobą krok niepewny odejmę się od ciebie
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Forma powalająca. Krótko, ale jest baaaaardzo dużo zawarte. Jestem pod wrażeniem. pozdr./Jay
Lady_Supay Opublikowano 5 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Dzięki Jay. Miło. pozdr.su
Lady_Supay Opublikowano 5 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Właściwie to wiersz do zdjęcia i troszkę się bałam, że może nie być zrozumiany. Tym bardziej mi miło. su
stanislawa zak Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale zrozumiałam tak samo! pozdrawiam. Sta-sica.
Luthien_Alcarin Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 przede wszytskim winszuje tytułu: od razu zaciekawił mnie, i choć tekst niepowala na kolana, to jest dobry ..moze nawet bardzo Pozdrawiam Agata
Lady_Supay Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Agatko, Isabelle - dziękuję za doping. pozdr. serdecznie su
Vague Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 ..do zdjęcia, hmm/ ostatnio siędzę trochę w fotografii & to inspiruje/ wiersza jednak nie mogę rozgryźć do końca/ ale to tylko ja/ pozdr.*
Lady_Supay Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Może "narysuję" obrazek. Noc. Dwie pary nóg (męskie&damskie w bujnej spódnicy) idą w przeciwnym kierunku. Obok stoi latarnia (widać tylko jej światło). Na chodnik padają dwa wydłużone cienie. Nie wiem, czy coś rozjaśnię, ale zawsze warto próbować. :)
Witold Marek Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Sytuacja i atmosfera troszkę jak z "Sie ściemnia"... Mimo iż tam źrenice zżerają resztki światła, a tutaj światła jest więcej, wystarcza na krzyk. Oba bieguny wiersza usadzają mnie idealnie w polu rażenia. Dziękuję, pozdrawiam :)
Michał Ziemiak Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Ja tam dorzucam + za ten wierz ;-) Podoba mi się i już! POZDRAWIAM!
Lady_Supay Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 A ja się do Was uśmiecham :) i już! No i jeszcze się cieszę dziękczynnie:) su
Rekomendowane odpowiedzi