Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Maja 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 (edytowane) prosi mnie pani dziś o erotyk czułej materii sedna dotyka i muszę przyznać że taki dotyk sprawia że wiersz mi zaczyna tykać tyka nie tyka jest coraz bliżej nabrzmiewa treścią chwieje się słania pieści słowami po zmysłach liże i jest gotowy już do czytania czy pani zechce i czy pozwoli podać go sobie w jej smukłe dłonie? i czy na róży ustek czerwonych drżącym uśmiechem lekko zapłonie? a gdy zapadnie w najgłębsze głębie i dreszczem spłynie na skóry jedwab czy go przytuli pani do siebie gdy się wersami zacznie wylewać? cały erotyk jest już za nami ostatnia zwrotka prawie skończona więc tylko spytam czy moja pani była z lektury zadowolona? Edytowane 9 Sierpnia 2024 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 11
OloBolo Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 (edytowane) @Sylwester_Lasota łał! podoba mi się ten erotyk. Edytowane 14 Maja 2021 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
zyzy52 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @Sylwester_Lasota Subtelny, ładny erotyk. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 Wszystkim obecnym dziękuję za czytanie, a tym, którzy taki czy owy ślad swojej obecności zostawili również za pozytywne przyjęcie :) Pozdrawiam :)
Tomasz Kucina Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 Dobre! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Tomku :) Pozdro
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 No to jeszcze dla podgrzania atmosfery, z przymrużeniem ucha ;) Nigdy nie byłem wielkim ich fanem, ale niektóre fragmenty tekstów są zabójcze :)
Michail Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2021 Przyłączam się do grona Wyróżniających. ☺ Pozdrowienia. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się :) Również pozdrawiam :)
Michail Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Ci wielce. ((;
Sylwester_Lasota Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uśmieszki jakoś tak w drugą stronę, ale oko przymrużone, to chyba na serio :). Ni ma za co :))))
Michail Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No na serio szczerze dziękuję. :)) Pozdrowienia, Sylwestrze.
Sylwester_Lasota Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! Tera lepiej :D Wzajemnie :)
Gość Franek K Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Jak dla mnie, to przeerotyczyłeś ;)
Sylwester_Lasota Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest wiosna, ale... nie przesadzaj :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Pozdro.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No wiesz, nie śmiem się wcinać. :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja zastanawiam się, jak tutaj trafiłeś :)))))) Przeglądam swoje stare wiersze i w tym właśnie zmieniłem słowo i... niemal w tym samym momencie wyświetla mi się Twoja reakcja :))), to chyba nie może być przypadek (?) Nie jest to mój ulubiony gatunek, ale kiedyś postanowiłem spróbować się z materią pod szyldem Erosa. Wyszło jak wyszło. :) Dzięki za odwiedziny. Pozdrawiam :) i wracam do przeglądania ;)
Rekomendowane odpowiedzi