Joanna_Brychcy Opublikowano 4 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 słowami łamiemy się jak chlebem a wciąż patrzymy zgłodniałymi oczami nie wiem czy oszukujemy głód czy go oswajamy by nie pogryzł wściekle gdy zabraknie odwagi na następny kęs
Vera_Ikon Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Bardzo mądre. Ładne. Jeśli mam się do czegoś przyczepić, to zrezygnowałabym z "może" i z "czy" Poza tą drobnostką, bardzo ciekawie. Ode mnie + pozdr. Vera
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Mi też się podoba,cały czas śledzę Twoje wiersze, zatem czekam na następne bo są bardzo dobre pozdrawiam promieniście
Joanna_Brychcy Opublikowano 4 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Dzięki Vera za plusa :-)Może faktycznie to pierwsze "czy" wyrzucić? Jego Alter Ego - postaram się wrzucić tu coś jeszcze bo całkiem mi się podoba ten portal. Dziekuję za opinie i pozdrawiam ciepło!
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdyż ponieważ jest to najlepszy portal! Bardzo mądre fajne sformułowania i jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to: 'nie wiem czy oszukujemy głód czy go oswajamy' -bym jakoś zmodernizował bo brzydko wygląda 'nie czy czy'. ++ pozdr./Jay
Joanna_Brychcy Opublikowano 4 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Dzięki promienne za plusy i tak miłe dla mnie słowa! Fajnie, że można się dowiedzieć co między zębami zgrzyta jak się tu wklejone wierszydełka czyta. hihi (samoistnie się zrymowało) Wyrzucam te "czy" i zostaje tak: "nie wiem oszukujemy głód czy go oswajamy" Pozdrawiam piszących i czytających!
stanislawa zak Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 ja też tu byłam plusa post...
Michał Ziemiak Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Mam nadzieję, że nie zabrzmi to za bardzo patetycznie ale - szczera prawda w dwóch zwrotkach! Bardzo mi się podoba! Plus jak malowany! POZDRAWIAM!
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 bardzo podoba mi się "łamanie słowami"- niebanalne , nowatorskie Pozdrawiam Agata
ZBYCH J.D. Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za pozdrowienia, wzajemnie, duży plus
Rekomendowane odpowiedzi