Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Migrena

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Migrenko :) tak kochać …mmm :)  dostrzegam drobinki lśnienia w tym wierszu :) i cały lśni:)    pozdrawiam serdecznie:) 
    • @hollow man

Ojciec/ tata trochę jak konflikt Superego/ id … normy moralne a popędy ( lub bardziej ludzkie oblicze). Podoba mi się ten kontrast:) pozdrawiam hollow man:)     
    • @Stukacz

Dotyka prawdziwość tych słów…pozdrawiam:) 
    • Może kiedyś zobaczę serce, na kształt mojego rzeźbione. I będę miała wybór: odejść? czy skruszyć moje? Przypiłuję brzegi i odejdę - od okna, bo przeznaczenie, to sen wszechświata. Ja wyśniłam mój - Przypadek, on bije tuż obok - tuż.
    • wczorajsze szukam nie było złe nie bało się swoich cieni   wczoraj  minęło jednak ślad  dość wyraźny uśmiecha się   wczoraj choć było dzisiejszym jest pachnie majowym da się  lubić   wczoraj nie boli raczej pomaga widzieć to co ma sens   wczoraj  to  coś któremu   ufam bo było czyste jak miłość   miłość delikatna jak wolność to ona krajobrazem gór lasów rzek   wczoraj to pamięć pachnąca   różą echem  wiatrem to czysta baśń   wczoraj już było dziś jest dziś wczoraj  minęło gdzieś tam jest
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...