Jego Alter Ego Opublikowano 3 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 to ta maniera przesady wonnej wieczornej ballady martwe głowy w zlewie pieśniarz co nic nie wie to tylko mgliste północe westchnienia nakryte kocem i te przydługie poranki oszustwo a nie firanki!
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jakbym zamiast "to ta" i "to tylko" napisała "pamiętam"? hm?:) nie wiem, pierwszy raz mam w głowie zapis jakichś rymów, oby mi szybko przeszło, to wrócę do bialeńkich:) pozdrawiam/martyna
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 hmm tylko, że... jak napiszę "pamiętam mgliste północe".. dwa 'm' obok siebie..nie pogryzą się? proszę włazić,nawet z butami:)
stanislawa zak Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 podobają mi się rymowanki, sama tak piszę i dużo zdrowia mnie kosztuje przerabianie na poezje białą. idąc za tobą popróbuję następnym razem. powodzenia pozdrawiamS.
Rekomendowane odpowiedzi