Jego Alter Ego Opublikowano 3 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Rolandowi za karę jest tupanie na schodach jest ufność w samochodach i przedziwny spokój utopiony w mroku uciec! uciec od pogrzebów w korowodach ostrych krzewów uciec! spłonąć skryć się w sobie spłonąć! jezu ufam tobie wołać głośno ze ścianami śpiewnik ściskać kolanami w tamto drzewo tak wpatrzone my, kobiety poranione
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Nawet mi się podoba pomimo tych rymów, szybko się czyta. Coś w tym jest :) pozdr./Jay
Jego Alter Ego Opublikowano 3 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja w rymach od niedawna..niezbyt pewnie.. a te mi się same w głowie porobiły na skutek nagłych wspomnień dziekuje, od pana na pozytywne nie liczyłam panie Wymagający:)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja w rymach od niedawna..niezbyt pewnie.. a te mi się same w głowie porobiły na skutek nagłych wspomnień dziekuje, od pana na pozytywne nie liczyłam panie Wymagający:) spokojnie nie jestem jeszcze taki stary żeby mówić do mnie per pan, a z tym wymaganiem też chyba trochę przesadzasz :)
Jego Alter Ego Opublikowano 3 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 kurczak pieczony:) ja do kazdego teraz per pan i pani bo tu trza ostrożnym być,a wniosek, że wymagający wywodzi się z obserwacji komentarzy u innych ludziów:) pozdrawiam wieczornie/martyna (miło mi)
Michał Ziemiak Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Tak - wiersz jest dobry, tylko (wg mnie...) byłby lepszy i bardziej wyrazisty bez rymów. Ale takie stanowisko pewnie wynika z mojej (chyba wrodzonej) skłonności do nie - rymowania ;-) POZDRAWIAM!
Jego Alter Ego Opublikowano 5 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuję za wejście i opinię:) osobiście mam nadzieję że taki stan jak mój obecny(rymomania) przejdzie i będzie jak dawniej:) Dobrze, że chociaż coś mi z tego wyszło pozdrawiam także!
Rekomendowane odpowiedzi