Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 wiatr w dłoniach tęsknota w kieszeni złota myśl na twarzy uśmiechnięty cień dziś mi towarzyszą czuje je jak siebie są tak mi bliskie bliżej się nie da przed mną droga kłaniam się drzewom kamień zaprasza na małe ale ja zaś szczęśliwy nie szukam więcej jestem dumny z tego czym dziś częstuje 5
Stracony Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 Wdzięczność i harmonia daje Ci szczęście, tak Twój wiersz ogólnie odczytuję.Ciekawe dlaczego wciąż w modzie są sporty ekstremalne. Dlaczego musimy sobie ciągle coś udowadniać, coraz później otwierać spadochron. Wolność przez Ciebie przemawia. Podoba mi się wiersz i ta filozofia.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - można tak i tak - wszystko od nas zależy - Cieszy mnie twoje podobanie - dzięki za nie - Pozdr.
M_arianne Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 3 Maja 2021 przez _Marianna_ (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło że zajrzałaś - dziekuje - Pozdr..wieczorowo. Witam - jakieś ale do pogadania - dzięki za czytanie - Pozdr.
corival Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 @Waldemar_Talar_Talar Odpoczynek na łonie natury, wędrówka, zamyślenia... też lubię. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie że też luisz - dziekuje za to - Pozdr. optymistycznie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 @huzarc - miło że czytasz - dziekuje i pozdr. @Leszczym - @Anna_Sendor - dziekuje wam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi