Leszczym Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 Poezja to Pekaes Proza to autostop 1
Leszczym Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @Gosława tak masz rację Reni różnie można do tego podejść;) Dzięki że wpadłaś;)
Leszczym Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @Gosława Reni naprawdę z wzajemnością. Zresztą ja bardzo doceniam Twoje wiersze tylko czasem przytłacza mnie ciężar niektórych emocji, o których piszesz;)
Leszczym Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @Gosława tak pisanie to bardzo dobry sposób na ogarnięcie emocji, właściwie żałuję, że nie wpadłem na ten sposób jakieś 15 lat temu... byłoby mi naprawdę łatwiej... nie martw się zanadto Reni swoim sumieniem - nie wiem, bo się nie znamy, ale mam wrażenie, że jest z nim ok;)
[email protected] Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 @Leszczym Poezja to MY a proza to ONI. Pozdrawiam, nie utożsamiam się z prozą, wolę prozę życia. 1
Leszczym Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 @[email protected] a ja prawdę mówiąc lepiej czuję prozę niż poezję, ale mniej więcej staram się kształcić w poezji, co niekiedy bywa wcale niełatwe;)
[email protected] Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 @Leszczym Prozę mam w książkach, broń je panie Boże, bo chyba za niedługo, nikt im nie pomoże. Pozdrawiam miło.
Leszczym Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 @Pi_ ogólnie zamysł taki - poezja i proza to środki komunikacji. Proza skojarzyła mi się dodatkowo z prozą życia co oznacza autostop w dosłownym tego słowa znaczeniu (dodatkowo) czyli z samoograniczeniem. Bujasz się z tą prozą tak trochę na stopa, albo ktoś podwiezie albo i nie. Stoisz sobie z taką prozą i albo się ktoś zatrzyma, a przeważnie się nie zatrzymują. Te hasła zresztą ułożę z patyków dodając rysunki, bo od dwóch lat mam taki zwyczaj i fajne zdjęcia mi wychodzą. Dzięki za zainteresowanie;)
Rekomendowane odpowiedzi