w kropki bordo Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 (edytowane) jak nie wiesz o czym pisać tak jak ja to nie pisz napisz o tym czego nie wiesz albo czego najbardziej się boisz czekałam na kwiaty gruszy nie zakwitła w tym roku bo to zła kobieta była w każdym razie nic nie jest tym co nam się wydaje 210501 Edytowane 1 Maja 2021 przez w kropki bordo (wyświetl historię edycji) 5
Ilona Rutkowska Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 @w kropki bordo jeszcze zakwitnie... w tym roku;) a z puentą... się zgadzam:) pozdrowienia IR 1
Leszczym Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @w kropki bordo super - jestem jak zawsze pod wrażeniem;) 1
w kropki bordo Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 @Pi_ Dziękuję, miłego:) @Ilona Rutkowska już nie :) myślę, że przeszła w stan spoczynku;) Pozdrawiam i dziękuję za komentarz :) @Dag Dziękuję Dag! Myślę, że ściął ją chłód.... pozdrawiam serdecznie :))) @Leszczym Dziękuję, jest mi niezmiernie miło, miłego dnia:) 1
huzarc Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 @w kropki bordo w gruncie rzeczy Sokratejskie;) 1
Somalija Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 @w kropki bordo ta Twoja ,,puenta", to częsta część notki na książkach, tych w czarnych okładkach. Pozdrawiam albo albo... 1
Rekomendowane odpowiedzi