Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 z każdym spojrzeniem bliżej do ziemia jeszcze nigdy nie była tak twardanie ugnie się więcej pod naszym ciężaremnienaruszalna powłoka - prawdacokolwiek czarnym skrzynkom wyszepczeszo tym co stało się na pokładzienie znajdą żadnych śladów po życiu nigdy niczego nie stworzyliśmy razem
Father Punguenty Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 ....a kiedy rozstać się 'coś' każe nam, Porzucić namiętności sanktuaria, Gdy powłok prawd nie skruszy żar, To może przelotna tylko to awaria ?
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @Father Punguenty No i po co ten optymizm? Po co? ;] Dzięki za odwiedziny ;) @wojciech Podobno w trzecim wersie słychać strzały ;>
Iwa-Iwa Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Może jeszcze stworzycie coś razem, czasami są takie dni że nie wiadomo co czas pokaże :)
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @Iwa-Iwa Na szczęście to propblemy peela, nie autora ;)
Nikodem Adamski Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marzę sobie, że kiedyś się ugnie.
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @Jaka jest prawda Nie warto. Nie ugina się.
violetta Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 ciekawy wiersz. miłość sobie poradzi.
Nikodem Adamski Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @error_erros Mógłbym przysiąc, że słyszałem kilka razy ciche trzaski pod moimi krokami...
Father Punguenty Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @wojciech były 2 wybuchy + zderzenie z brzozą. Ta teoria pogodzi zwasnione strony i da asumpt do powstania nowej teorii i nowej podkomisji. Właśnie dlatego polityka jest taka ciekawa. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @valeria Ta sobie nie poradziła, bo wszystko wskazuje na to, że nie istniała. Dziękuję! @Jaka jest prawda Spokojnie, Prawdo, może po prostu nadepnąłeś na "korsarza" ;D @Father Punguenty Father Punguenty na prezydenta!
violetta Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 dlaczego, seks też może być prawdziwą miłości :)
GrumpyElf Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @error_erros Świetny tytuł i przenośnia dla czegoś, co nie miało prawa powstać. Podoba mi się ostatni wers, to zaznaczenie, ze miłość jest energią twórczą. Pozdrawiam, poeto.
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @GrumpyElf Podoba mi się Twój komentarz, bardzo! Do "pozdrawiam" włącznie :]
Nata_Kruk Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Czy leci .. z nami.. (tutaj na orgu).. miłość, wierzę, że jakaś jej cząsteczka, tak. Wiersz ma nieco inne odniesienie, ale sprawnie napisany. Pozdrawiam.
Anna_Sendor Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @error_erros To jest rewelacyjny tekst, rewelacyjny. Jedna mała rzecz mi przeszkadza - rytm ostatniego wersu - cały wiersz "płynie", pisany pewnie, a ta ostatnia linijka "haczy" (czytałam sobie na głos). Pomyślałabym na tym, jak odchudzić o jedną sylabę i będzie majstersztyk. A ten dwuwers "wymiata" -genialne - mówię szczerze. cokolwiek czarnym skrzynkom wyszepczeszo tym co stało się na pokładzie
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @Anna_Sendor Wiem, że ostatni wers zgrzyta od nadmiaru sylab, ale od niego wyszedłem myśląc nad całym wierszem i zależało mi, żeby puenta brzmiała dokładnie w ten sposób. Pięknie dziękuję za tak miły komentarz!
Iwa-Iwa Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @error_erros Rozumiem, pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi