Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 mówili o niej: wyzwanie zastygły skrawek chaosu i że w szczelnym chłodzie pancerza wilgotna jest na swój sposób mówili o niej: na chwilę ot - sezonowa uciecha w milczeniu tworzyły się rysy gdy kolejny po niej przejechał
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łał, to poważny komplement! Dziękuję!
Marek.zak1 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) W filmie Allena "Spacer w deszczu w Nowym Jorku" - It's not about sex. - Everything is about sex. Pozdrawiam Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A tu niespodzianka: to stary wierszyk ;D Ale za brawa dziękuję najszczerzej! @Marek.zak1 To, że przytoczyłeś ten cytat w odpowiedzi na mój wiersz, jakoś dziwnie mi schlebia. Albo nawet nie dziwnie, bo to przecież świadczy o tym, że ten wiersz doskonale rozumiesz ;>
Marek.zak1 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @error_erros Tak, a lubię Twoje przewrotne teksty. M
iwonaroma Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Conajmniej dwuznaczny :) A może i wieloznaczny, tylko na razie widzę dwa :);) Ale już bez śmichów chichów - super wierszyk.
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @iwonaroma Mnie osobiście wystarcza dwuznaczność, ale jak ktoś wyciągnie coś więcej, będzie ciekawie ;) Bardzo dziękuję!
corival Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @error_erros Dwuznaczność... tak, dwuznaczność pasuje mi do tego tekstu, choć po kilkukrotnym czytaniu stała się jasna. Uffff... czytanie wierszy to jednak ciężka praca ;) Ten mi się podoba. Pozdrawiam :)
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja nadal uważam, że moje wierszyki nie są wcale skomplikowane, więc jakby co, to nie wypłacam pensji ;D Dziękuję pięknie!
corival Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @error_erros Ech, szkoda, a już miała nadzieję ;) Swoją drogą "nie skomplikowane" to miły eufemizm. Ja tam się najczęściej muszę nieźle napocić, żeby pojąć co error miał na myśli :)
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ponieważ, jak wielu innych forumowiczów, grubo mnie przeceniasz ;> Albo tylko mi się wydaje, że te wierszyki są proste, bo wiem, co chciałem powiedzieć :P
corival Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @error_erros Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Doceniam, chciałeś zapewne powiedzieć ;) I to z pewnością jest cała tajemnica. Podobnie mam ze swoimi, niektórymi tekstami ;)
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, chciałem powiedzieć dokładnie: przeceniasz ;>
corival Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @error_erros Kłócić się nie będę, ale pozostanę przy własnym zdaniu ;)
OloBolo Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @error_erros Ty to kurna potrafisz nawet o ślizgawce ciekawy wiersz napisać .
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie jest moja wina, że ślizgawka jest tak podatna na metafory ;) Dzięki, Olku!
Rekomendowane odpowiedzi