Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Gryka Ktoś kiedyś mi powiedział że ..."ból to okropny stan".. A po jakimś czasie zaczął o tym pisać tak pięknie że łzy smakowały inaczej. Wiersz godny uwagi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• jesteś we mnie nie zgadzamy się ze sobą w tej przestrzeni brakuje powietrza   czuję obce pocałunki spierzchłe usta spieszą się w daleką drogę jak najdalej od nas   bezchmurne niebo szeroko rozkłada niebieskie ramiona chciałbym wtedy być osobno więzi mnie nasze podobieństwo        
    • jesteś we mnie nie zgadzamy się ze sobą w tej przestrzeni brakuje powietrza   czuję obce pocałunki spierzchłe usta spieszą się w daleką drogę jak najdalej od nas   bezchmurne niebo szeroko rozkłada niebieskie ramiona chciałbym wtedy być osobno więzi mnie nasze podobieństwo        
    • @Adam Zębala bardzo dobry - to przez te karmelowe ciastko

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję i pozdrawiam serdecznie  
    • Anatomiczne dopasowanie do sylwetek ludzi, którzy sądzą, że nikt nie wierzy w to, co jest wolnością ; geometryczna, analityczna zadania    Kość piszczelowa obok nadgarstka, szczęka - żuchwa odbijają sygnały, krzyk rozdziera, a niebo...  Bezpiecznie błyska.   Prawda – wizytówka? krąży wokół, tańcząc burleskę, wyklęta przez brak zrozumienia. Gałęzie, na których kwitły kwiaty, płoną. Wiatr sypie popiołem, dziewczętom i chłopcom,  w czarne źrenice.   Potylica,czaszka - rozum?  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...