Lahaj Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 nie wstukasz esemesa nie wypowiesz składnie zatrzymasz na przejściu nie wycofasz autem w pracy już zapomnieli ile słodzisz herbatę szurasz drżącą nogą zgarbiona kluczysz a kluczy jak nie było tak są – odnalazły się w drzwiach zostawiłaś nie ma złodziei – nie było żelazko nie wyłączone światła nie pogaszone garnek za to czarny śmierdzi w lodówce lata mucha robacznica jak bombowiec który zgubił szyk mieni się w jaskrawym nagłym świetle przeszywającym żaluzje budzi do życia wstrętem sen a jakby nie sen wciąż ta plaża mnóstwo dzieci nie ma naszego 4
violetta Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 gdzie wyjeżdżasz na wakacje?:)
corival Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 @Lahaj Smutny wiersz... wyczuwam wielką tragedię. Pozdrawiam :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Robi wrażenie. Pozdrawiam
Lahaj Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 @valeria a co? Nie masz z kim?:-) @corival nic się nie ukryje przed mistrzem Yodą;-)) pozdro @Marek.zak1 wolałbym uniknąć takich wrażeń ale skoro już są to postanowiłem zrobić z nich użytek. Dziękuję i pozdrawiam. 1
corival Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 @Lahaj Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ej, no... :) Chociaż w zasadzie co ja się będę denerwować, przyjmę to jako swoistą nobilitację i już ;) Pozdrawiam :) 1
corival Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) @valeria Ech, no ładnie :) Nie, nie... ja tam nic nie mówię ;) Pozdrawiam :) Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez corival (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi