Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 ze studni własnego ciała mozolnie kręg po kręgu wzwyż kręgosłupa ścierając się z grawitacją i tęsknotą za całą przeszłością już mówię a będę widzieć i zobaczę Ciebie kilofem miłości przebiję sklepienie by się z Tobą połączyć bosko 16
Marek.zak1 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Kilof miłości - mocne. Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) no cóż. Miłość to nie tylko głaskanie po głowie. Dzięki i pozdrawiam również.
Lahaj Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 @iwonaroma czytam raczej bez bosko, poza tym bosko
iwonaroma Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, nie chciałam, żeby 'bosko' zabrzmiało ironicznie. Natomiast co do bólu... raczej chodziło mi o wysiłek (choć ból też się zdarza), bo przecież rozwój, czy też całe nasze ziemskie życie to nie zawsze droga usłana różami :) Nie słyszałam o tej chorobie - brzmi strasznie. Choroby, które powodują utratę świadomości na pewno nie są boskie... Dzięki i zdrówka również :) Aaa, to tak przez przypadek ;) Dziękuję bardzo :) :) wiem, że 'bosko' może być kontrowersyjne, ale ja lubię :) Dzięki :) dzięki @Silver @Gosława @Michał_78 @Vanilla @corival Dziękuję pięknie :) 1
iwonaroma Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar @miauczenie owies @error_erros @Natuskaa @Pan Ropuch @Somalija Dzięki czytelnikom! :) 1
GrumpyElf Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 @iwonaroma Tak, właśnie tak trzeba kochać i walczyć o dobre. Ucieszył mnie Twój wiersz, zbudował.
iwonaroma Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) A mnie ucieszył Twój komentarz :) dzięki
iwonaroma Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 @OloBolo dziękuję :)
Jo Shakti Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 A mnie sie to wychodzenie ze studni, kręg po kręgu skojarzyło z przeobrażeniem... np. Z poczwarki z motyla... ;) pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękne skojarzenie :) dziękuję i pozdrawiam również
8fun Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słabe Super! Ciarki po kręgosłupie... słabe Zdrówka :) kręg po kręgu wzwyż kręgosłupa ścierając się z grawitacją i tęsknotą za całą przeszłością przebiję sklepienie
iwonaroma Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli...2:1 ;) słabość wygrywa :) Dzięki za uwagi. Rzeczywiście po okrojeniu wygląda interesująco, ale nie będę już nic zmieniać z uwagi na wiele pozytywnych głosów, które pojawiły przy pierwotnej wersji. Również zdrówka
8fun Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście, to nie jest koncert życzeń :)
iwonaroma Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) @wjola :) dziękuję
Nata_Kruk Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 ... to przebijanie kilofem, bardzo ładne. Może niekoniecznie dla mnie ostatnie słowo.. bosko... może. Całość.. jest ciekawa. Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :) Zdrówka również
Rekomendowane odpowiedzi