Sotar Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Przemierzam pustkowia pełne cieni, Pusty świat pustych dusz. Krzyk strasznej ciszy Ich serc... Gdy spojrzą na mą twarz - Ich świat skruszy się jak szkło Bo jestem ludzkim diamentem...
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 dwa ostatnie wersy zbyt dosłowne, oddelegowałbym do zaczarowania, reszta może być, zrezygnowałbym z wielkich liter, amputował wielokropki, kropkę i przecinek. pozdr./Jay
Michał_Zawadowski Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 oj nie, nie, nie. od początku do końca. poszukując poezji zgubiłem się w linearnej przestrzeni sześciu wersów.
Małgorzata_Jaworek Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 tym razem Sotar mnie nie rozgrzał, ale znam lepsze Twoje teksty i wiem, że masz Swoje niezawodne sposoby by oczarować. Czekam aż mnie zniewolisz swoim słowem :-* Wystarczy byś był sobą i pisał to co czujesz. W Tobie jest przecież siła pomysłów i moc wyobraźni. Całuję
Rekomendowane odpowiedzi