Lahaj Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) bierzemy trzy zdrowe serca dwa dorosłe i jedno małe malutkie w warunkach niedoboru tlenu trzymamy jedno dorosłe i jedno małe malutkie serce gdy nastąpi zawał na dużym sercu i dwa zatrzymania na małym malutkim wstrzykujemy po dużej porcji adrenaliny do każdego osobno i defibrylujemy aż zaczną się tłuc jak ptaki w klatce długo podlewamy wszystkie razem oksytocyną wazopresyną serotoniną i cierpliwie czekamy aby biły w jednym rytmie sukces będzie niepewny jeśli nie mamy pewności że pragniemy go z wszystkich sił Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez Lahaj (wyświetl historię edycji) 3
violetta Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 bez pragnienia też by się udało, aczkolwiek pragnienie jest symbolem Boga serca, pragnie dąży do serca. opiekuj się rodziną :)
GrumpyElf Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @Lahaj Sugestywnie to napisałeś, bardzo. Siedzę i myślę o tych sercach.
corival Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @Lahaj Skoro biedne serca wymagają takiego działania, to już dobrze nie jest. Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. Bardzo obrazowe i w pewien sposób przejmujące :)
Lahaj Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) Kto lubi gulasz z serc? Ja przyznam się że nigdy nie jadłem. Na samą myśl mam odruch wymiotny. Takie coś na pewno jest trujące. Ale co zrobić jak stoi przed tobą talerz? A kucharz patrzy, wycelował i trzyma paluch na cynglu? Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez Lahaj (wyświetl historię edycji)
corival Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @Lahaj Nie chcę być obrazoburcza, ale... uśmiechnąć się słodko i zwymiotować ;) Na pewno zrobi to na nim wrażenie...
Lahaj Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @corival Tak... nie ma sytuacji bez wyjścia jak to mówią. Obawiam się, że mój uśmiech bez paru lekcji u Ciebie może wyjść nie dość słodki. Pozdro.
corival Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @Lahaj Trening czyni mistrza :) 1
Pan Ropuch Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Jest coś w tym, bez wątpienia coś tu znalazłem. Psychodelia..
Rekomendowane odpowiedzi