szapiro27 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) II czemu winne komary gdy zostawiają ślady czemu winny wilk głodny gdy szarpie mięsa strzęp czemu więc winny człowiek który czuje dobrze czuje źle myśli trafnie i nietrafnie umiera z miłości zabija dla miłości to wcale nie jest takie jasne że oni są źli, a my dobrzy być może być może lecz nie wiem ja (ty) w jego pozycji zrobiłbym to samo wszak jestem człowiekiem zlepkiem piekła, czyśćca, nieba piękna, wstrętu, nicości Boże nasz daj nam obiektywność przed sądem lub świat gdzie widać co złe co dobre lipiec 2020 fotel Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez humanista błąd (wyświetl historię edycji) 4
Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Nawet nie najgorzej, ale jeśli o mnie chodzi, to, pomimo przyjętej formy, jeśli ten bóg, to Bóg, to jednak napisałbym Go z dużej litery. No, chyba że peel zwraca się do byle jakiego bożka, to wtedy nie ma to większego znaczenia, ale też zmienia wszystko i dla mnie wówczas wiesz znacznie traci na wartości. Pozdrawiam 1
Lidia Maria Concertina Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @humanista No fotel bujany to na pewno nie był ;) Dobrze pisane. Pozdrawiam! 1
szapiro27 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @Sylwester_Lasota Rzeczywiście, mój błąd. Miałem na myśli Boga. 1
violetta Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Jeżeli Bóg jest dla Ciebie przyjacielem, to wszystko jest na swoim miejscu:) 1
Rekomendowane odpowiedzi