emwoo Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 mżawką gwiazd wygasłych dudnisz o lustro w którym umarłam na pamięć obłok smaku twego znając w chmurach planet śnię nadaremnie nie powtórzę już ciebie gdy w tafli łez odbity pokrzywą parzysz solą jezior na rzęsach mych splątany wydzierasz zmysły nocą postradane w gardła zdławieniu niebios szarością zwiędnięty a jednak umiłowany Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 6
jazzkółka Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @emwoo Czyli toksyczna miłość... Oj, niedobrze... Co by tu...? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Msm. Toksyny w małych dawkach są lekarstwami, zatem... jest nadzieja na wyleczenie! Oj, zaplątałaś PLkę w sidła, Emwiku Pozdrowienia ciepłe, jeszcze świąteczne, dla Ciebie 1
emwoo Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @opal dziękuję kochana i wzajemnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
emwoo Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @Dag czasami codzienność ją kruszy, a bywa i tak, że nawet nie pozwoli jej zaistnieć ... a puszczanie to jedna z trudniejszych lekcji, bynajmniej dla mnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za obecność pod moimi wypocinami, łap buziaka gwiezdnego hihi
8fun Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Pierwszym raz czytam — nie podoba mi się, ale to pewnie przez...
emwoo Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @8fun "8fun" jak sama nazwa wskazuje faktycznie szerzy "fun" i zostawia odcisk radości tam gdzie kroczy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. również trzy kropki
8fun Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na zdrówko :) 1
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @emwoo Fajne, jak jedno ostatnie słowo weryfikuje spojrzenie czytelnika na cały wiersz. Śliczności! A Twój styl to już bym chyba rozpoznał pośród tysiąca wierszy innych autorów - przez ten Twój charakterystyczny szyk układania słów ;D
emwoo Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @error_erros @error_erros Dziękuję serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twój charakterystyczny męski styl też wszędzie rozpoznam hihi Fajnie, że się podoba. Pozdroofka
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @emwoo W Twoich wierszach jest coś takiego...szlacheckiego, nie mam pomysłu, jak to inaczej określić. Jak czytam coś Twojego, to oczami wyobraźni widzę, jak to piszesz, siedząc w cieniu na kocyku, w takiej wielkiej bufiastej sukni i w kapeluszu z kwiatami przyczepionymi do ronda, a służba dolewa Ci herbaty z porcelanowego imbryczka xD
emwoo Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @error_erros hihi szlachcianka pełną gębą Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. toś mnie teraz zaskoczył, waść ciekawy opis - a jeśli mam jakiś kocyk to raczej z gwiazd utkany, w służbie zaś mając jedynie swe zwierzęta mocy ...
siachna Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @emwoo a jednak... umiłowany. O tak... 1
emwoo Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @siachna Witam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak naprawdę to wiersz jest o nieodwzajemnionej miłości. Choć pewnie każdy może się w nim przejrzeć i dostrzec coś innego, swojego @siachna i dziękuję za czytanie 1
siachna Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @emwoo pisząc umiłowany, myślę o tym, że nie ma znaczenia co robi on, czy jest, czy go nie ma. Miłość ma to do siebie, że jest i nic tego nie zmieni. Cokolwiek robi, jest umiłowany. 1
emwoo Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @siachna Rozumiem. Najważniejsze jednak to umieć iść dalej i zostawić za sobą to co już nie służy, nie wpadając w jakże kuszącą pułapkę samoudręczania. Slodko-gorzki smak męczennictwa potrafi być narkotyczny. Niezależnie od wieku choć mam wrażenie, że dla młodych ludzi szczególnie. 1
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, że wchodzę Drogim Paniom w dyskusję, chciałbym tylko przyklasnąć powyżej przytoczonej wypowiedzi.
emwoo Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @error_erros Klaszcz klaszcz, to w końcu dla was tak cierpimy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. choć chyba szlachcianki nie cierpią, jeno mdleją
siachna Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @emwoo o tak, lubię czasem trwać w tym stanie, dołączyć do tego konkretną muzykę i taplać się w bólu i łzach. Ale zawsze przychodzi moment kiedy się podnoszę. Na szczęście. 1
emwoo Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @siachna współczuję takich stanów. wiem jak ciężko znaleźć w sobie duchową moc by zrozumieć i przerobić trudne lekcje. 1
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. być szlachcianką pełnokrwistą wyjątkowy stan cierpienia tam gdzie innym świat się kończy ona doznaje omdlenia oraz tym czym jest u plebsu głowy ból nie do zniesienia wszystkich głowa nap....ala u szlachcianki - to migrena Przepraszam, musiałem xD
Rekomendowane odpowiedzi