Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @MigrenaNo wiesz Jacku, uważaj sobie - kota porównać do naleśnika (...), który drze mordę (...), że wygląda jak stara skarpeta (...), że takie małe futrzaste bydle (...), że królem mieszkania, klaunem, terrorystą, bezrobotnym filozofem, oraz kawałkiem dywanu?   Oświadczamy - ja i mój Kot: obrażamy się na Ciebie i masz krechę jak stąd ---------------------------- do końca świata.   Miaaał...  :))  
    • @Gocell Natura może zdawać się silniejsza od ciebie, lecz siadając na tej ławce, też się stałeś częścią krajobrazu. Niejedną pewnie perłę też skosztowałeś - ja na pewno parę Pereł, a nawet Tatr  wewnątrz siebie strawiłam :) Przypomniałeś mi o jednym wierszu: Pszczółka pilności daje ci naukę,  Robak w zręczności większy mistrz od ciebie, Wiedzą nie sprostasz duchom, co są w niebie,  Lecz któż oprócz ciebie tworzyć może sztukę? Schiller Pozdrawiam!   PS. Często się czuję jak ty w tym wierszu 
    • @jan_komułzykant jan_ko, od początku świata podoba mi się Twój avatarek, a pasuje do mojego cudaczkowego wierszyka - jakniewiemco. Fajnie Cię widzieć i czytać, dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)    
    • @Jacek_Suchowicz

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @APM   Piękny, wiersz - taki jak powrót do dzieciństwa na bosych stopach. "Odsznuruj świat" - świetna fraza, jakby dorosłość była za ciasno związanym butem , który trzeba kiedyś zdjąć.   Pozdr.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...