[email protected] Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @Henryk_Jakowiec Trochę przyzaimkowałeś- ale kotu radę dałeś. Pozdrawiam poświątecznie Henryku. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @[email protected] Medycyna zna dziś wiele różnych chorób, przypadłości tylko jednej jeszcze nie zna mojej - przyzaimkowości. Żaden lekarz nie potrafi prawidłowej dać diagnozy wielu ich już zwariowało z niemożności i ze zgrozy. Do konsylium poproszono polonistę i dla pana przeczytano parę wierszy rzekł - choroba grafomana. Pisać toto nie potrafi to nie literacka szkoła i ocenił jednoznacznie stawiam pałę dla matoła. Pozdrawiam :) He Ja 1
[email protected] Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @Henryk_Jakowiec Pałę... sercem? Nie ma... ręczę, neologizm- chociaż srogi. Pozdrawiam Heńku. Obiektywny subiektywizm. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @[email protected] Skoro wszystko wyjaśnione idę pisać nową stronę jaką formą się okaże jak już na niej coś namażę. Pozdrawiam :) He Ja 1
Rekomendowane odpowiedzi