Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Rzekł mi kiedyś Jaś niecnota, że on chce pogłaskać kota myślę sobie cóż mi szkodzi on i ja jesteśmy młodzi to, że brak nam doświadczenia nic tu nie ma do znaczenia rzekłam tylko - Jasiu miły ja cię błagam z całej siły kiedy będziesz kotka głaskał byś nie sapał i nie mlaskał z podniecenia nie drżał cały lecz był rześki, nie ospały. Jaś posłuchał i ripostę dał mi - to nie takie proste i gra świeczki nie jest warta więc mu rzekłam - idź do czarta. No i poszedł, lecz do innej a mnie za to kara spotka bo on teraz będzie głaskał tamtej, a nie mego kotka. 5
Michail Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Nwiązujesz wcale zgrabnie do staropolskiej poezji miłosnej. Pozdrowienia. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Napisałeś- wcale zgrabnie przyznam, tego nie rozumie albo najzwyczajniej w świecie jest coś, czego ja nie umie. Pozdrawiam świątecznie He Ja
zyzy52 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 @Henryk_Jakowiec A czy dziewczę o tym nie wie, zwłaszcza, gdy ma miły głosik, że gdy zacząć kotka głaskać, to ogonek się podnosi? :-) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jedno słowo, lecz wystarczy przekaz zwięzły, zwę go Szkotem" a za pomysł i prostotę mogę go obsypać złotem. Pozdrawiam świątecznie He Ja 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bywa także i odwrotnie gdy ten, który kotka głaska robi to w niezwykły sposób no to wtedy mięknie laska. Pozdrawiam świątecznie He Ja
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 @error_erros Z tym też trzeba sobie radzić i by nosa nie zadzierać warto wtedy pogrymasić palnąć głupstwo lub pogderać. Pozdrawiam świątecznie He Ja
zyzy52 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie zaraz laska zmięknie nikt nam tego nie zaprzeczy, tylko Jaś niecnota pięknie musi zabrać się do rzeczy. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 @zyzy52 Jaś fachowcem w tym temacie zdał teorię i praktykę język ma nie od parady bo studiował lingwistykę. Pozdrawiam świątecznie He JA
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Witam - no i mas babo placek - Pozdr. Światecznie. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Placka to bym jej nie dawał prędzej to już z kremem rurkę niech wysysa z niej śmietankę skoro nie dba o figurkę. Pozdrawiam He Ja
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 @Dag Myszkę, głaskał, celebrował łapkę pod futerko schował poczuł wilgoć, więc pazurki delikatnie do tej dziurki pomalutku najpierw zbliżył potem włożył i się wyżył kręcąc łapką jak rapierem wszak był przecież kawalerem. Pozdrawiam świątecznie He Ja
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @Dag Naliczyłem trzy postacie dwie zwierzęce, trzecią znacie bo on się pod He Ja skrywa choć Jakowiec się nazywa Postać trzecia, choć amator w rzeczy samej deprawator i to z takim w jednej norze mnie uchowaj Panie Boże. Pozdrawiam świątecznie tym razem, jako Ha Jot
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @Dag Czemu by nie, jeśli można w świat poezji się zanurzyć stworzyć niecodzienny klimat i z kimś sobie pobajdurzyć. Można przecież się przedzierzgnąć w postać z bajek albo z baśni bo w tym poetyckim świecie myszka z kotkiem są w przyjaźni. Idąc razem gdzieś w nieznane polną ścieżką lub przez łąki patrzeć jak się budzi wiosna pojawiają pierwsze pąki. Wszystko to jest wciąż przed nami i choć nie jest to codzienne poetyckie postrzeganie świata trwa i jest niezmienne. Pozdrawiam świątecznie He Ja
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @Dag Proszę bardzo oto scena na niej poetycka wena jeśli ze snu się obudzi wtedy ruszy między ludzi niosąc owoc swej twórczości i w nas pewnie też zagości my się tylko podpiszemy i na forum to prześlemy. Pozdrawiam świątecznie He Ja
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @Dag Nic dziwnego każdy kotek ma swą myszkę, ma swój płotek a to, że on więcej pije czyli daje sobie w szyję tym nie czyni sobie szkody pije mleko, bo jest młody je jak inni, więcej deczko bo apetyt wzmacnia mleczko. Pozdrawiam świątecznie. Pozdrawiam świątecznie He Ja
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @Dag Wiemy to z autopsji, że apetyt rośnie bo zimą marzymy o zielonej wiośnie Gdy ona się zjawi to łakniemy lata gdy padnie Mercedes chcemy choćby grata zadowolić można nas tylko na chwilę ale są i tacy to im czoła chylę którzy mają wolę i w tej woli trwają a tylko w potrzebie gdy muszą zmieniają większość jednak inne preferuje cuda bo ja mogę więcej lecz czy im się uda? Pozdrawiam świątecznie He Ja
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @Dag Stare to rzemiosło znane od stuleci ale dzięki temu rodzą nam się dzieci nie ma w tym przymusu bowiem obie strony wręcz pałają żądzą a gdy akt spełniony sprawił dla obojgu oprócz prokreacji doznania cielesne pełne satysfakcji. Pozdrawiam świątecznie He Ja
Rekomendowane odpowiedzi