Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Koziorowska Opublikowano 31 Marca 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 przebudzone wieczory karmią mnie prośbami znów pokutuję za roznegliżowane wspomnienie przysięgam na lazurową krew nie walcz o marzenia gdzie dwóch się bije trzeci korzysta wypłyń na głębię zdradź Boga z moimi snami zagęszczoną śliną popraw błędy w życiorysie zbliż do światła obróć w palcach uzupełnij dziurę w całym 8
[email protected] Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 @Koziorowska Metaforyczna "dziura w całym" całe życie ją czymś wypełniamy. Pozdrawiam, cudowne metafory, bardzo trafne.
fregamo Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 @Koziorowska Tu jest dziura... jeśli nie walczysz o marzenia... nawet bóg nie pomoże choćby krew.... Pozdrawiam
Nefretete Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) Witaj! Przyznam się szczerze. Ja wiedziałem, że to piękny, życiowy wiersz. Wczoraj go badałem! I jeśli pozwolisz? Tematyka bardzo zbliżona do mojej. Mamy takie dwie dziury,w oczach źrenice, przez które przechodzi światło,kombinuje wewnątrz oczy lica. Pozdrowienia ślę! Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez Nefretete (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi