OloBolo Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 (edytowane) Ciągle gdzieś biegniesz ciągle coś musisz spieszysz się po to by się nie spóźnić A ja mam gdzieś tam ten wyścig szczurów nikt nie przebije głową tych murów co zbudowałem dla swej wygody fotel na kółkach ruchome schody W hamaku bujam się z książką w dłoni ktoś w niej napisał-śpiesz się powoli Edytowane 30 Marca 2021 przez OloBolo za dużo bujania było ;) (wyświetl historię edycji) 7
[email protected] Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 @OloBolo Od "śpiesz się powoli" głowa nie zaboli, natomiast od "spiesz sie powoli" już boli? A może odwrotnie, bo gnam do przodu, wyleczyć nie mogę od dawna wrzodu. Pozdrawiam Olo. 1
blue27 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 Ale z książką w dłoni to mądre lenistwo. Niestety mamy w sobie coś, co sprawia, że nawet na urlopie odpoczywamy umęczając się. :) Pozdrawiam :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 Mój szef, jak przyszedłem do pracy w instytucie, powiedział tak: panie Marku, jak pan znajdzie źródło finansowania, może pan robić, co chce. Pozdrawiam 1
OloBolo Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 @[email protected] obie formy są dopuszczalne- sprawdziłem w necie, więc użyłem je naprzemiennie, żeby nikt się nie czepiał ;) Pozdrawiam.
[email protected] Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 @OloBolo A ja przez nasz język jak widzisz nabawiłem się wrzodów, bo jak nie napiszesz - to źle. Miłego wtorku Bolo. 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 Najlepiej w ogóle się nie spieszyć ale takie mamy chore czasy. W dużej mierze napędza to technologia, która pozwala wszystko mieć na już. Jeszcze kilkadziesiąt lat temu na wiele rzeczy trzeba było poczekać, a teraz... Teraz wszyscy wiedzą, że da się na cito więc cała populacja robi na cito. Smutne to, bo nie ma kiedy się zatrzymać. 1
M.A.R.G.O.T Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 @OloBolo hm... nawet fajny :) Pozdrawiam 1
Gość Radosław Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 Takie lenistwo często jest na wagę życia. Pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 Ciągniesz tytułem do siebie.. nie sądziłam, że można pochwalić.. lenistwo.. a jednak można. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i spieszę się powoli, przynajmniej staram się. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi