GrumpyElf Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 (edytowane) dwa atramenty rozlane mezalians wieczorny żywiołów popełniają swoje pięć minut w zakątku miasta aniołów niebo kładzie się ufnie na wody bezmiernym pulpicie ocean przegląda się w niebie chwila narcyza w zachwycie nasycam się tym romansem kroki wymierzam dyskretne ta chwila jest tym, na co czekam gdy dzień nudystą zbyt szpetnym zazdrosna miedziana struga wije się pasmem westchnienia choć zza horyzontu, to wciąż czujnie beze mnie kobalty, was nie ma Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 26 Marca 2021 przez GrumpyElf (wyświetl historię edycji) 6
GrumpyElf Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 "Przypomnienia" nie leży, ktoś coś może?
emwoo Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 @GrumpyElf zaczynam być fanką Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie się wydaje, że zamiana po prostu "wspomnienia" załatwiłoby sprawę :P A tak poza tym to bardzo fajny wiersz. Do notesiku z zazdrościami wpisuję sobie Twoją umiejętność napisania o "momencie". Jak tak nie umiem ;D
GrumpyElf Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 @error_erros To jest moment, który przeżywam bardzo często od dziecka, zawsze mnie powalał na kolana, może dlatego udało się go jako tako opisać. Kudos za wspomnienie, naprowadziło mnie to na westchnienie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Normalnie się zjarałam jak szczeniak! haha, dzięki! To bardzo, podkreślam BARDZO, elitarny klub.
emwoo Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. elita? haha zawsze miałam mentalność princessy na ziarnku grochu zatem takie salony w sam raz dla mnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 Witam spodobało mi sie - Pozdr. uśmiechem. 1
GrumpyElf Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za odwiedziny i również ślę uśmiech :) @emwoo a to bardzo ciekawe co powiedziałaś, muszę się zastanowić z jakiej bajki jest moja mentalność :)
GrumpyElf Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 @Gosława Disney dopiero zaczyna robić bajki, z którymi mogę się lekko identyfikować, mój N mówi, że póki co to jestem Anną z Frozen. Chyba ma rację. Kobalt Twój ulubiony, mój generalnie niebieski - mamy coś wspólnego. Pa, Piękna!
Nata_Kruk Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczególnie nad morzem także mam swoje ulubione pory dnia.. wschód i zachód, dlatego tak bardzo pasują mi słowa, jw. w cyt. Przyjemna treść i czuje się nienachalne rymy. Pozdrawiam. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @GrumpyElfPuenta super! Pozdrawiam. :-) @Nata_KrukNato, Obsypałaś mnie nimi i teraz powoli zamieniam się w kobaltowe serducho tak wielkie jak księżyc. :-) 2
Nata_Kruk Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ..... i o to chodziło, srebrny pan już czeka za oknem, a ja tu... Pora na sen.. dobrej nocy Tobie i Autorce wiersza... :) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wzajemnie i dobranoc kobaltowych snów życzę! :-) 1
GrumpyElf Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, takie widowisko z zarysowaną miedzianą strugą to zdecydowanie nad morzem lub oceanem. Kobalty wymagają szerokiego horyzontu aby się popisać :) Dziękuję! 1
Rekomendowane odpowiedzi