lena2_ Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 (edytowane) uczę się oddzielać ziarno od plew między palcami ostrożnie przesiewam myśli wystarczy garstka aby rozkrzewić w końcu po to jest wiosna Edytowane 11 Marca 2021 przez lena2_ (wyświetl historię edycji) 4
duszka Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaskakujące i piękne to przejście do wiosny... I można ją rozumieć symbolicznie - odnieść do wszelkich chwil budzących w nas życie. Pozdrawiam :) Edytowane 11 Marca 2021 przez duszka (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 @lena2_ Obrzydliwie pozytywne! Sam się sobie dziwię, że mi się bardzo podoba ;D
jazzkółka Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 @lena2_ Ładnie odsiewasz te myśli, Elu. :-) Wiesz, zastanowiło mnie słowo "rozkrzewiać" - bo mini o siewie, ziarnach, plonach... A może (tak się zastanawiam po cichu): "wykiełkować"...? Wybacz to moje małe niewidzimonisie Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
beta_b Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 Ładne, znam stan. Po to jest wiosna. bb
lena2_ Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 @Gosława @opal @beta_b @error_erros Bardzo dziękuje za wgląd i refleksje pod wierszem:) miłego dnia:)
[email protected] Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 @lena2_ Z ziarna wyrośnie z plew raczej nie, lecz w jednym i drugim, może być biel. Miłego dnia Lenko.
Rekomendowane odpowiedzi