Gość Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2021 jeśli was razem zobaczępołamię ręce i nogia głowę o chodnik rozetręgdy jeszcze raz wspomnisz o nimoczy wprost z czaszki wyłuskamjeśli cię dotknie spojrzeniemgołymi rękami rozszarpięnim nocą dotrze do ciebiebezręki beznogi bezgłowyochłap mój złożą do grobupiekło jest ludzkie - zrozumieże mi nie dałaś wyboru
Gość Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2021 @Gosława Pół życia trwonię dioptrie na horrory ;> Dzięki, Renia!
duszka Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie to nie tylko wyrok.., bo wyczytuję w nim wyznanie miłości, zazdrości, poczucia własnosci, i... słabości, a wszystkie one zlączone w budzące niepokój ostrzeżenie. Emocjonalny, bogaty w treść wiersz. Pozdrawiam :)
Gość Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2021 @duszka Dokładnie tak chciałem, żeby był widziany! Dziękuję Ci pięknie! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Lach Pustelnik Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2021 Dramatyczne... Wolę o Annie:) Są takie urzekające, ogromnie je lubię. Skrobnij coś lżejszego, proszę:)
Gość Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2021 @Lach Pustelnik W satyrach i miniaturach mam różne wesołe pitu-pitu ;>
Antoine W Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2021 @error_erros dobre - bo nie wiadomo Ciebie czy jego... ciałem jak młynkiem zakręcę o mur roztrzaskam tu głowę a potem już specjalistom któż był to - DNA odpowie... ;)
Gość Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 @Antoine W Taki miałem pomysł, żeby dwie pierwsze zwrotki nie sugerowały, że finalnie to peel sam na sobie ten wyrok wykonuje ;> Dzięki za komentarz i za hm...epilog ;D
Marek.zak1 Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 Bardzo fajny i emocjonalny tekst, ale widocznie peela nie chciała, nie podobał jej się, albo (sorry za szczerość) szukała kogoś z wyższej półki. Nic sie nie dzieje bez przyczyny.
Gość Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 @Marek.zak1 Kwestia powodów nie została nakreślona, więc każdy może sobie dopowiedzieć wedle własnej wyobraźni ;) Dziękuję za komentarz!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 Witam - ciężki ale ciekawy wiersz - Pozdr.
Gość Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 @Waldemar_Talar_Talar Bardzo dziękuję! ;>
huzarc Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 @error_erros Plus za wiersz, bo nietuzinkowy, studium władczej zazdrości jak sądzę skromnie:). A horrory są bardziej śmieszne niż straszne, taka parodia opowiadania o lęku;)
Gość Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 @huzarc Ja w ogóle nie jestem w stanie pojąć, jak można bać się horroru - czy to książki, czy filmu. Ale uwielbiam! Dzięki za odwiedziny ;)
Gość Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 @Gosława Renia, ale jako duża dziewczynka wiesz, że to fikcja, prawda? ;D
emwoo Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj ja też, kochana :) nie moje wibracje i częstotliwości ;) dlatego jak już wcześniej wspominałam pod Twoim wierszem, obrazy Beksińskiego to piekło ludzkiej duszy zamknięte w ramy. koszmar ....
emwoo Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 @Gosława aaa, czyli zupełnie inaczej niż ja :) ja jednak "niet" :) buziaki dla Cię
huzarc Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 @Gosława Strach ma wielkie oczy, a największe pomiędzy szczelinami palców;)
Gość Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie powiedziane!
Rekomendowane odpowiedzi